Breaking news

Postul de radio Vibe FM se relansează la cinci ani de la prima emisie

loading...

Vibe FM se reinventează atât prin sound cât și prin imagine cu un singur scop: promovarea în România a muzicii electronice de calitate!

vibe fmLa 5 ani de la lansarea oficială, timp în care a contribuit substanțial atât la dezvoltarea nișei de muzică electronică și dance din România cât și la consacrarea unor nume “grele” din mainstream-ul internațional, notorietatea unor artiști precum Inna sau Vika Jigulina este strâns legată de Vibe FM.

Energia incredibilă și flow-ul muzical dus aproape de perfecțiune sunt dirijate în primul rând de imaging-ul audio conceput și realizat de Oli Brezoianu, directorul de producție Vibe FM. Și nu o spunem noi, o spune chiar celebrul Dave Foxx, a cărui voce poate fi recunoscută atât în jingle-urile Vibe FM cât și în programul altor posturi de radio de pe tot globul, unele dintre ele cu nume extrem de sonore.

Trecând la conținutul muzical, noul sound Vibe FM se mulează perfect pe starea de spirit a ascultătorului (în funcție de momentul din zi) dar și pe “foamea” acestora pentru piese noi sau pentru piese consacrate, fie ele din anii ’90 sau mai recente.

18:00 este momentul in care care se da startul petrecerii prin pleiada de radio show-uri! Armin van Buuren, John Digweed, Tiesto, Carl Cox, Above & Beyond, Paul Oakenfold, Jose Maria Ramon, Jose Padilla, DJ Optick, Fedde le Grand, Adam Beyer, Slam, Chris Liebing, Christian Smith alaturi de crema DJing-ului romanesc: un total de peste 50 de emisiuni radio ce acopera aproape toate genurile recunoscute ale muzicii electronice. Muzica variaza dupa ora 18:00 de la un pure house music (AWD House in fiecare luni seara de la ora 20:00) si sound-ul deep & tech house din “Deep Sounds” – Carlos & JASC in fiecare marti de la ora 18:00 la trance-ul super uplifting al lui Armin van Buuren si combinatia drum ‘n bass & dubstep de marti de la miezul noptii (Arena dnb Radio Show)

Sound-ul din FM este completat de www.vibefm.ro, relansat acum 6 luni. Site-ul continua misiunea Vibe FM: emphasize on good music! Release-urile noi au primit sectiune proprie pe vibefm.ro iar accentul s-a mutat catre promovarea scenei locale: o serie de articole originale sub numele “Case de discuri”, un podcast, ajuns deja celebru, ce promoveaza exclusiv DJs romani tineri si talentati aflati la inceput de drum (Vibecast Sessions – podcast si emisiune radio preluata si de arhi-cunoscutul radio Ibiza Global Radio) si mult continut video si audio selectat cu pasiune.

Si acesta este doar inceputul unui drum anevoios dar superb pentru promovarea muzicii electronice de calitate! Urmeaza o prezenta absolut necesara a Vibe FM pe smartphone-urile viber-ilor, show-uri radio live (si nu doar din studioul Vibe FM), un clasament 20Vibes delicios si multe alte surprize 😉

Vibe FM este lider de audienta pe nisa posturilor de muzica dance, cu 46.000 ascultatori doar in Bucuresti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata