Breaking news

Petra Pintelei, concurenta oarbă de la X Factor care cântã dumnezeieşte

loading...

La doar 19 ani, Petra Pintelei a realizat o mulţime de lucruri de care ar putea fi mândrã, însã e foarte modestã. I se pare firesc tot ce a fãcut şi dacã ar fi sã aleagã, ar merge din nou pe acelaşi drum.

petra pinteleiVorbeşte fluent engleza, spaniola şi portugheza, iar acum studiazã rusa şi finlandeza. Şi pentru cã e nevãzãtoare, ştie şi alfabetul Braille.

Am probleme cu vederea din naştere. Vãd foarte puţin, aproximativ 5% şi deşi am aceastã problemã, vreau sã arãt cã pot face ceva ce nu ţine neapãrat de faptul de a fi întreg fizic” şi-a început Petra discursul în faţa juraţilor X Factor, în momentul în care s-a prezentat la audiţii.

I-a uimit pe toţi în momentul în care le-a spus cã existã o lege ce-i poartã numele: În 2009 am fost în Parlamentul European unde am susţinut un discurs, iar acum existã un articol de lege ce-mi poartã numele şi se referã la libertatea de acces a persoanelor nevãzãtoare cu câini-ghizi în spaţii publice şi în mijloace de transport.

Petra nu vrea sã fie nicio clipã favorizatã, se comportã absolut natural. E pasionatã de literaturã, muzicã şi limbi strãine. În 2012, Petra a fost olimpic naţional la spaniolã.

Copleşiţi de povestea tinerei, juraţii au aplaudat-o din inimã.

Bravo, aşa cum bãnuiam ai o viaţã frumoasã, completã!” i-a mãrturisit Dan Bittman.

Tot el a întrebat-o şi de ce a venit la X Factor: Pentru cã aş vrea sã vãd dacã într-adevãr pot cânta bine. Eu am un stil mai diferit şi aş vrea sã ştiu dacã am şi factorul X.  

Cum s-a descurcat tânãrã, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel de-al patrulea episod al audiţiilor X Factor, difuzat duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata