Breaking news

Peste 4 milioane de telespectatori au urmărit România – Estonia

loading...

Antena 1 a fost lider de audiență, marți seară cu meciul de fotbal, România – Estonia, de pe Național Arena. Peste 4 milioane de români au văzut în direct calificarea la baraj.

romania - estonia - antena 1Românii au urmãrit în numãr foarte mare meciul Naţionalei disputat între România şi Estonia, situând Antena 1 pe prima poziţie în topul audienţelor, pe toate target-urile importante: Comercial, All Urban si National.

Astfel, Antena 1 a înregistrat ieri în intervalul 21:00 – 22:49 un rating mediu de 18.4% şi o cotã de piaţã de 36.7%, principalul post concurent, Pro Tv, clasându-se abia pe cea de-a treia poziţiei, cu doar 6.2% rating şi 12.4% cotã de piaţã.

La nivel naţional, partida a fost urmãritã, în medie, de 3 320 000 de români, vârful de audienţã fiind înregistrat la ora 21:42, când la Antena 1 se uitau 4 171 000 de telespectatori.  Şi pe acest target, principalul post concurent, Pro TV, s-a clasat pe locul al treilea in timpul difuzarii meciului.

Cotatã abia cu şansa a treia la începutul grupelor, România a rãsturnat calculele hârtiei, clasându-se pe locul secund, dupã marea favoritã Olanda, în grupa de calificare pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata