Breaking news

Peste 3,3 milioane de români au urmărit finala Next Star

loading...

Finala Next Star de joi seară de la Antena 1 a spulberat concurența. Peste 3 320 000 de telespectatori la nivel naţional au urmãrit asearã, in minutul de aur, 21:59, deznodãmântul celui de-al doilea sezon Next Star.

finala next star 2013Joia aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, a încheiat în forţã cel de-al doilea sezon al emisiunii cu prichindei, marea finalã impunându-se ca lider de piaţã la nivelul tuturor categoriilor de public.

Muzicã de calitate, teatru, dans şi multã seriozitate, toate venite din partea unor micuţi cu vârste cuprinse între patru şi zece ani, acestea au fost ingredientele unui show magic la Antena 1. Vanessa Marzavan i-a convins pe juraţii Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru că este cea mai bună şi că merită să primescă trofeul „Next Star” şi premiul în valoare de 20.000 de euro.

Românii au savurat asearã fiecare clipã a finalei Next Star, emisiunea prezentatã de Dan Negru spulberând concurenţa şi impunându-se ca lider de piaţã la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, Next Star a înregistrat o cotã de piaţã de 25.7% şi un rating mediu de 11.1% la nivelul targetului 18-49 urban, mult peste dublul cifrelor înregistrate de principalul competitor, Pro Tv, respectiv, 10.1% share şi 4.4% rating, care difuza atunci meciul de Europa League Panduri – Pacos Ferreira.

Întreg sezonul s-a bucurat de un real succes în rândul telespectatorilor, talent show-ul înregistrând un procent de leadership la nivelul target-ului all urban de 92%.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata