Breaking news

Peste 3,1 milioane de români au urmărit meciul Grecia – România

loading...

România TV a dat lovitura cu partida de fotbal Grecia – România de la barajul pentru calificarea la Mondialul din Brazilia. Aproximativ 3,2 milioane de persoane au urmărit meciul la televiziunea de știri.

romania tv  meci fotbalRomânii au stat cu sufletul la gură și au urmărit în număr record, meciul Grecia – România, transmis de postul de știri, România TV.

Meciul de fotbal i-a adus televiziunii România TV un record istoric de audiență. Cel mai mare de la înființarea postului de știri. Postul lui Sebastian Ghiță a avut o audiență dublă față de Pro TV, care a transmis emisiunea ”Dansez pentru tine”.

Televiziunea a avut o audiență de peste zece ori mai mare decât are postul într-o zi normală.

La nivelul întregii țări, partida Grecia – România a fost urmărită de 3.193.000 de români în fiecare minut. Pro TV cu Dansez pentru tine, era vizionat de 1,1 milioane de români.

Rămâne de văzut cât din suma de circa 270.000 de euro, plătită pentru transmiterea meciului, va fi recuperată de România TV.

Partida retur dintre România și Grecia se va disputa pe 19 noiembrie, pe Național Arena și va fi transmisă în direct de Antena 1.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata