Breaking news

Peste 300,000 de români au urmărit la TVR 1, în miezul nopții, succesul spadasinelor la Olimpiadă

loading...

Ana-Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, primele campioane olimpice ale României la Rio 2016, intră în direct cu românii vineri seară, de la 20.00, într-o ediţie specială „Olimpicii României”. TVR 1 – lider de audienţă cu finala de la turneul de spadă.

medaliateAna-Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, cele patru românce care au spart gheaţa la Rio 2016 şi au adus ţării noastre primele medalii sunt invitatele lui Costin Deşliu la ediţia specială Olimpicii României. În direct de la Rio, fetele noastre de aur ne vor vorbi despre uriaşa performanţă de azi noapte şi despre emoţia de a purta medaliile olimpice. Emisiunea se transmite la TVR 1 şi pe TVR+, în direct, de la ora 20.00, după principala ediţie a Telejurnalului.

Campioanele noastre au ţinut cu sufletul la gură un mare număr de români noaptea trecută, TVR 1 înregistrând cea mai bună audienţă la nivel urban pe durata finalei turneului de spadă. În ciuda orei târzii la care a avut loc întâlnirea dintre fetele noastre şi fostele campioane olimpice, reprezentantele Republicii Populare Chineze, 325.000 de români, în medie, au urmărit TVR 1 în intervalul 00.25-01.44, în noaptea de joi spre vineri. Dintre aceştia, 229.000 se aflau în mediul urban, TVR 1 devansând toate celelalte posturi tv pe acest segment de audienţă, cu un rating* mediu de 2,4% şi o cotă medie de piaţă** de 17,5%.

TVR 1 s-a clasat pe prima poziţie pe toate categoriile de public pe durata ceremoniei de premiere a campioanelor olimpice, desfăşurată între orele 01.44-01.58. Cei 325.000 de telespectatori au rămas la TVR 1 să le vadă pe podium pe cele patru fete de aur ale României şi să asculte Imnul ţării noastre. Principalul post al Televiziunii Române a înregistrat, pe durata menţionată, un rating mediu de 1,8% şi un share mediu de19,9%, la nivel naţional. La oraşe, românii care au urmărit festivitatea de premiere au fost în număr de 222.000, corespunzând unui rating mediu de 2,3% şi unui share mediu de 23,6%. Dintre ei, aproape 100.000 fac parte din targetul comercial de public.

Tot la Olimpicii României din această seară, jurnalistul TVR Costin Deşliu prefaţează şi meciul de handbal al României cu Spania, decisiv pentru calificare şi care va începe imediat după emisiune, în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, de la ora 20.40.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata