Breaking news

Peste 2,5 milioane de telespectatori au urmărit premiera noului sezon Next Star

loading...

Românii au savurat întoarcerea în grilã a show-ului prezentat de Dan Negru, premiera celui de-al doilea sezon Next Star impunându-se ca lider detaşat de piaţã, atât pe segmentul comercial, cât şi în rândul targeturilor urban şi naţional.

briana next starZi de top ieri pentru Antena 1. Postul generalist al trustului Intact a fost lider detaşat de audienţã atât în Whole Day, cât şi în Prime Time, în rândul telespectatorilor care locuiesc în mediul urban şi au vârste cuprinse între 18 si 49 de ani.

Meciul de Europa League dintre Pandurii Târgu-Jiu şi Dnepr Dnepropetrovsk nu a avut nicio şansã în faţa prichindeilor lui Negru.

Astfel, Next Star a fost urmãrit asearã în medie de peste 500 000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 9% şi 21.2% cotã de piaţã la nivelul targetului comercial 18-49 urban, în vreme ce Pro Tv înregistra atunci doar 6.3% rating şi 14.9% cotã de piaţã.

Ierarhia s-a pãstrat şi la nivelul publicului all urban, Next Star atingând cifre aproape duble faţã de programul oferit de Pro Tv. Cu un rating mediu de 10.7% şi 21.8% cotã de piaţã, postul din Bãneasa s-a impus ca lider detaşat de audienţã şi la nivel urban.

În minutul de aur, 21:19, înregistrat pe momentul micuţei Jasmine, cãreia Dan Negru i-a fãcut o surprizã extraordinarã aducându-i-o pe scenã de Maria Ciobanu,  idolul fetiţei, Next Star a adus în faţa micilor ecrane aproape 2 500 0000 de telespectatori la nivel naţional.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata