Breaking news

Peste 2.6 milioane de telespectatori au urmărit Next Star

loading...

Cea de-a treia ediţie a emisiunii “Next Star” de la Antena 1, a fost una specialã şi, parcã mai mult ca niciodatã, toţi concurenţii au fost extraordinar de talentaţi.

Next star  antena 1Peste 2.6 milioane de telespectatori urmãreau asearã momentul jurizãrii micuţei Denisa, concurenta ce i-a „furat” dansatorii juratului Connect-R, pentru momentul sãu. Emisiunea s-a impus ca lider detaşat de audienţã, atât în rândul publicului din mediul urban, cât şi la nivel naţional.

Înainte de anunţarea câştigãtorului ediţiei, Dan Negru a fãcut un anunţ emoţionant pentru pãrinţi, spectator şi telespectatori: Ne cerem scuze, în numele regulamentului, in numele tuturor, ne cerem scuze cã doar unul merge mai departe.

Astfel, emisiunea prezentatã de Dan Negru a înregistrat asearã un rating mediu de 10.4% şi o cotã de piaţã de 19.6% pe segmentul all urban, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã, cu doar 8.5% rating şi 16% cotã de piaţã.

Şi la nivel naţional, Next Star a fost prima opţiune a celor mai mulţi români, emisiunea lui Negru fiind urmãritã, în medie de 1 904 000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 10% şi 18.7% cotã de piaţã. Poziţia secundã în topul audienţelor a fost ocupatã tot de Pro Tv.

În minutul de aur, 21:58, peste 2 623 000 de telespectatori la nivel naţional urmãreau momentul jurizãrii micuţei Denisa, în vreme ce mai puţin de jumãtate urmãreau programul oferit de principalul competitor, Pro Tv. 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata