Breaking news

Peste 2.6 milioane de români au urmărit Totul e permis la Antena 1

loading...

Cel de-al doilea sezon al show-ului „Totul e permis” a debutat aseară la Antena 1 cu o mulţime de surprize şi invitaţi unul şi unul.

catalin bordea si alina puscasAtmosfera a fost una incendiară în platoul emisiunii, cele două echipe conduse de Cătălin Bordea şi Lucian Ghimişi trăind la maxim fiecare probă.

Telespectatorii au savurat noile probe de foc, care i-au adus pe invitaţi în cele mai trăznite ipostaze, ediţia de aseară impunându-se ca lider de piaţă la nivel naţional.

Astfel, prima ediţie „Totul e permis” din acest an a înregistrat aseară un rating mediu de 9.7% şi 15.9% cotă de piaţă la nivel naţional, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundă.

Peste 2 663 000 de telespectatori la nivel naţional s-au amuzat aseară, în minutul de aur, 22:04, de momentul Danielei Crudu pe planul înclinat, având totodată ocazia să o descopere pe aceasta în ipostaza de femeie însărcinată.

Şi în rândul targeturilor comercial şi urban, premiera celui mai nou sezon „Totul e permis” s-a bucurat de un real succes, înregistrând un rating mediu de 9.5% şi 18.6% cotă de piaţă, respectiv 10.3% rating şi 17.6% cotă de piaţă.

Duminica viitoare, de la 20:30, telespectatorilor se vor putea reîntâlni cu echipa câştigătoare a primei ediţii, formată din Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Pepe şi Lucian Ghimişi şi vor avea totodată ocazia să cunoască noua echipa ce îşi va încerca puterile pe planul înclinat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata