Breaking news

„Pescar hoinar” – Noi aventuri la pescuit, revine la TVR 2

loading...

Noua serie „Pescar Hoinar” a primăverii 2013 revine cu noi aventuri la pescuit, în fiecare duminică, de la ora 13.00, la TVR 2.

pescar hoinarPrima expediţie a seriei, cea din 10 martie, are ca destinaţie Delta Dunării, pe braţul Sfântu Gheorghe.

Urmând caravana emisiunii, prietenii hoinarilor descoperă chiar la intrarea în Deltă, la Tulcea, noul Centru Muzeal Ecoturistic „Delta Dunării”, reprezentativ pentru întreaga regiune. Piesa de rezistenţă este modernul acvariu, în care flora şi fauna specifice Deltei sunt excelent reprezentate.

Urmează spectacolul partidelor de pescuit, la peştii paşnici cu undiţa clasică, dar şi la răpitori. De altfel, din Incinta Cormoranul s-au capturat câteva exemplare de ştiucă remarcabile. Echipa emisiunii a înregistrat şi câteva evenimente-surpriză, despre care telespectatorii vor afla, duminică, 10 martie, la ora 13,00, pe TVR 2.

După zece ani de difuzare neîntreruptă, „Pescar Hoinar” se apropie de marcarea  episodului cu numărul 500.

Expediţiile în care prietenii pescari sau „nepescari” au însoţit caravana emisiunii au fost tot atâtea poveşti pescăreşti în care, departe de agitaţia urbană, am aflat nu numai capturi remarcabile, dar şi obiective istorice, culturale, turistice, tradiţii locale sau reţete de cherhana.

loading...
1 Comentariu
  1. crap spune

    oare cand se deschide sezonul in 2014 si aveti idee daca seria de imisiuni continua si in acest sezon?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata