Breaking news

#PeRomânește cu Gabriel Fereșteanu la Gold Fm!

loading...

Singurul proiect de online cu experimente sociale cu și despre români vine, în curând, la Gold FM.
În mai puțin de 1 an de la lansare, canalul de YouTube #PeRomânește este singurul proiect online care beneficiază de sprijin pe toate canalele media tradiționale: TV, print și radio. Cu sute de mii de reacții și peste 30.000 abonați, #PeRomânește vine la Gold FM, începând cu 25 Mai, în fiecare Joi de la ora 12:00. 

feresteanuEmisiunea promite experimente spumoase, informații utile, dar și muzică bună, cântată de invitați supriza. Cam cât mai costă damele de companie în ziua de azi, dacă au ele analize, cum reacționează oamenii când aproapele lor trece printr-o situație delicată, acestea sunt doar câteva din temele propuse de Gabriel Fereșteanu, care va avea grijă să îi taxeze pe români ori de câte ori este nevoie.

Gabriel Fereșteanu este jurnalist, autorul unor anchete și reportaje de prima pagină la unul din ziare quality de top din România. În legătură permanentă cu toate subiectele de interes, el manifestă un interes pentru zonele social și lifestyle. Pe Gabriel îl puteți urmări la TVR1 la Pulsul Zilei, în fiecare zi de luni până vineri la 18:30, dar și online, pe Youtube, iar începând cu 25 mai îl veți putea auzi la Gold FM, în fiecare Joi de la oră 12:00.
O altă surpriză este prezența ca invitat permanent al emisiunii a lui Alexandru Tudor (The Link), jumătatea proiectului, dar și youtuber cu peste 300.000 de abonați. Alex ne va vorbi despre ultimele trenduri în IT în materie de jocuri și nu numai.

„Eu surprind oamenii în diferite situații și semnalez minusurile societății noastre, dar și părțile pozitive. Nu de puține ori reacțiile romaniilor au fost neașteptate, de exemplu atunci când le-am aruncat gunoiul fix în față și nu au reacționat niciunul. Dacă până acum ne-am văzut pe YouTube și pe TVR1, abia aștept să ne și auzim, începând cu 25 mai, pe Gold FM „ spune Gabriel Fereșteanu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata