Breaking news

Pepe va fi Shakira în noul sezon Te cunosc de undeva de la Antena 1

loading...

Al treilea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva” începe sâmbătă, 16 februarie, de la ora 20,30, la Antena 1. La start s-au aliniat opt concurenți curajoși, care s-au aventurat să întruchipeze și să interpreteze cât mai credibil cu putință vedete internaționale dar și de la noi din țară.

te cunosc de undevaEi sunt Anda Adam, Rona Hartner, Ioana Anuța (finalista X Factor), Simona Nae, Sonny Flame, Pepe, Ștefan Copot și Andrei (Alb – Negru).

Juriul a rămas în aceeași componență, Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan vor nota performanțele concurentele, iar Alina Pușcaș și Cosmin Seleși vor prezenta show-ul.

În spatele imaginilor spectaculoase și amuzante, sunt sute de ore de repetiții: nu-i ușor, mai ales pentru băieți, deoarece este de la sine înțeles că participarea la show-ul Te cunosc de undeva presupune să înveți nu doar să mergi pe tocuri de 15 cm, dar să și dansezi cu ele. Și probabil cea mai mare pedeapsă pentru concurenții de sex masculin este aceea că trebuie să se epileze ca-n palmă pe tot corpul, “nu poți fi Shakira și să ai pieptul plin de păr”, spunea Pepe, cel care a înteles primul ca trebuie sa se epileze. “Iar eu, la prima editie, am fost Shakira”, a adaugat Pepe.

Programul de repetiții și înregistrări este destul de sever, suficient cât să-i țină ocupați de dimineața până noaptea pe toți cei implicați în producție.

Și probabil ritmul alert de muncă i-a și unit foarte tare pe concurenți, i-a transformat într-o echipă puternică și foarte amuzantă.

Cred că principalul atu al lor este că sunt toți profesioniști, sunt conștienți de propria valoare și nu se supăra dacă primesc câte-un patru și nici nu-l invidiază pe cel care, într-o ediție, a fost răsplătit cu 12 puncte. Sunt fiecare foarte buni și știu ca le sta-n puteri sa fie câștigători”, spune Florența Dăscălescu, producătorul show-ului “Te cunosc de undeva”.

Ca acum concurenții, juriul și prezentatorii sunt o echipă unită o demonstrează și faptul că sâmbătă se vor strânge cu toții într-o cafenea, unde vor urmări împreună prima ediție a show-ului Te cunosc de undeva.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata