Breaking news

Pepe se transformă în Gabi Luncă iar Jean în Anastasia Lazariuc

loading...

Jean de la Craiova, blondă și cu ochi albaștri, ca Anastasia Lazariuc iar Pepe cântă muzică lăutărească în postura de Gabi Luncă. Așa apar cei doi artiști, miercuri, la Te cunosc de undeva.

pepe si jean de la craiovaMiercuri seara,  Pepe o dă pe muzică lăutărească și îi șochează pe jurații de la “Te cunosc de undeva!”. El va cânta un evergreen al mahalalelor bucureștene, “Dă, mamă, cu biciu-n mine”, și se va transforma în regina muzicii lăutărești, Gabi Luncă.

Ne-ai șocat cu apariția! Doamnă, aveți șofer? Că m-aș oferi!”, a exclamat Temișan, după ce Pepe și-a încheiat impresionantul moment artistic. Gabi Luncăs-a scuzat, spunându-i că băiatul ei o duce cu mașina acolo unde are treabă, și s-a oferit să-i dea drept cadou juratului  “o placă și o casetă” cu cântecele sale. „Ești incredibil, Pepe. Deja am obosit să te laud, dar n-am ce să fac”, a mai spus și Ozana Barabancea.

Pentru Jean de la Craiova a fost greu să se transforme într-o femeie frumoasă și tulburătoare, precum Anastasia Lazariuc, la “Te cunosc de undeva!”

Despre eforturile pe care le-a făcut ca să fie “frumoasă”, povestește chiar el: M-am antrenat să fiu amintiroasă, da, am inventat eu și Aradits un cuvânt, amintiroasă (râde), gânditoare, o victimuță a iubirii, și să exprim asta prin mers, gesturi, exprimare, prezență… M-am antrenat foarte mult și m-am ținut de sfaturile lui Andrei.

Și, ca să semene cât mai bine cu frumoasa basarabeancă, Andrei și-a pus lentile de contact albastre. “Abia văd”, a spus el, dar, vorba ceea, “suferă baba la frumusețe”.

Și, într-adevăr, Jean i-a surprins plăcut pe jurați cu felul în care a devenit, pentru câteva ore, Anastasia Lazariuc.

Ce s-a întâmplat în seara asta m-a surprins foarte tare. A fost o piesă de feeling, care necesita o anumită încărcătură. Tu ai redat exact ceea ce voiam să aud”, i-a spus Ozana.

Cum se transformă Pepe în Gabi Luncă și Jean în Anastasia Lazariuc, vedeți miercuri, 4 decembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Ediția de miercuri este una importantă pentru concurenții de la “Te cunosc de undeva!”. La sfârșitul serii, vom afla cine sunt cei patru care se vor înfrunta în marea finală din 11 decembrie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata