Breaking news

Pepe cântă muzică populară deghizat în Ileana Ciuculete

loading...

Sâmbătă, la Te cunosc de undeva, Pepe va cânta folclor, întrucât ruleta i-a dat să o imite pe celebra Ileana Ciuculete. Din cauza piesei artistei populare, Pepe a ajuns să-i facă nevestii, ciorbă de curcan.

pepe - ileana ciuculeteDatorită personajului pe care-l va avea de interpretat sâmbătă, 25 octombrie, la “Te cunosc de undeva!”, interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete, Pepe a învățat să pregătească ciorba de curcan.

“Cântam prin casă întruna “ciorbă de curcan, ciorbă de curcan”, pentru că repetam piesa, până când Raluca (n.n. soția) a zis că îi este poftă. Atunci am învățat rețeta și am făcut-o… Pe lângă legume, se pun și pipote, inima, gâtul, ca să fie cât mai consistentă, povestește concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Pentru Pepe, partitura cântecului “Ciorba de curcan” este cea mai grea de până acum de la “Te cunosc de undeva!”. “Mi se pare imposibil de cântat”, spunea el, la antrenamente.

Cum reușește el să interpreteze cântecul și ce-i transmite Ilenei Ciuculete, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata