Breaking news

Pepe a învãţat coreeana în 5 zile ca să poată să-l interpreteze pe PSY

loading...

Atunci când intri într-un show cum este „Te cunosc de undeva!”, trebuie sã fi pregãtit pentru orice. A simţit-o pe propria-i piele şi Pepe, cãruia ruleta i-a adus un rol de zile mari sãptãmâna aceasta: coreeanul PSY, care a înnebunit lumea cu dansul gangnam style.

pepe alias psyTimp de cinci zile, Pepe a uitat de tot şi a repetat non stop coreeana ca să poată cânta piesa ce a devenit hit mondial.

A fost ambiţia mea sã învãţ textul pe de rost! Oricum ştiu cã de la primele cuvinte îi va plesni râsul pe toţi. Şi mai ştiu cã şi dacã mã voi încurca, nu va avea cine sã mã corecteze!” a mai glumit artistul.

Lãsând gluma la o parte, Pepe s-a antrenat foarte mult timp pentru acest rol. Nu e uşor deloc sã cânţi live şi, mai ales, într-o limbã necunoscuta, sã interpretezi un rol şi sã dansezi energic. Şi pentru a-i semãna şi mai bine coreeanului, Pepe a renunţat la fizicul lui de invidiat şi a bãut 3 l de apã înainte de a intra pe scenã! Cum se va descurca îndrãgitul artist, rãmâne de vãzut sâmbãta aceasta, de la 20:30, la Antena 1!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata