Breaking news

Pe 1 martie, Digi 24 aniversează cu programe speciale, 2 ani de emisie

loading...

Pe 1 martie, la debutul primăverii, Digi 24 HD aniversează primii 2 ani de emisie, primii 2 ani de ştiri corecte şi echidistante, primii 2 ani de dezbateri civilizate, primii 2 ani de emisiuni oferite ca alternativă la cultura de consum, primii 2 ani în lumea  jurnalismului de calitate.

digi 24 - aniversareLa ceas aniversar, Digi 24 lansează, pe 1 martie, 4 campanii jurnalistice de amploare, care se vor derula pe parcursul întregului an.

Sanda Nicola şi Cosmin Prelipceanu vor fi, lunar, gazdele unei dezbateri curajoase care se mută din platoul de ştiri în mediul universitar. Raport de ţară” va pune faţă în faţă, din 10 martie, în cel mai interactiv show politic de televiziune din România, un politician, sute de studenți, profesori examinatori și cele mai noi tehnologii de comunicare, în cel mai curat spațiu de dezbatere: Universitatea.

Adriana Nedelea va fi gazda campaniei care vorbeşte despre cei pe lîngă care trecem în fiecare zi, oamenii obişnuiti care fac lucruri extraordinare. „Oameni-Puterea e în tine” este campania prin care Digi24 HD vrea să îi descopere şi să îi aducă în prim plan pe aceia care ştiu ca puterea e în fiecare dintre noi.

În 2014 se împlineşte un sfert de secol de când lumea s-a schimbat radical. Ce s-a întâmplat în ultimii 25 de ani? Ce a marcat România în acest sfert de veac? Elena Vijulie şi Cristian Citre încearcă să afle ce a însemnat pentru România „1989:anul care a schimbat lumea”. “Nu este o campanie despre Revoluţia română din Decembrie, ci despre întreg anul 1989, anul care a schimbat lumea. Practic, proiectul este o continuare a campaniei Digi 24HD pe care am realizat-o în  luna decembrie a anului trecut, ”Generatia Revoluţiei”, spune Toni Dohotariu,  producătorul acestei campanii.

Pentru că în 2014 aduce informaţia la putere, Digi24 vrea sa afle răspuns la întrebarea “Cât s-a furat în România?” Prin intermediul anchetelor ce vor fi difuzate săptămânal telespectatorii vor descoperi cum arată “România furată”. Campania va fi lansată pe 1 martie cu o anchetă care analizează cazul Siderca Călăraşi – cel mai mare producător de şină de cale ferată din sud-estul Europei.

Ziua Mărţişorului, 1 martie, este specială, este ziua în care Digi24 HD  aniversează primii 2 ani de emisie. Pe parcursul întregii zile singura televiziune de ştiri care emite full HD îşi răsfaţă telespectatorii cu programe speciale.

De la 07.00 echipa “Digimatinalului” a pregătit o întâlnire cu Voltaj, Andi Vasluianu, Gică Popescu, Sandra Izbaşa, Nicole Cherry, Andreea Răducanu, Alina Dumitru, Vlad Zamfirescu şi Ada Condeescu.

De la ora 10.00 la ora 19.00 Roxana Lăzărescu, Sanda Nicola, Adriana Nedelea, Alice Iacobescu şi Adriana Muraru sunt gazdele de la “România24”. Alături de invitaţii lor ele vor rememora cele mai importante momente din istoria Digi24 HD.

Pe parcursul întregii zile televiziunea de ştiri din portofoliul RCS&RDS  difuzează ediţii speciale ale emisiunilor „Jurnal pentru copii”, „La volan”, „2.0”, „Digicult”, „Tinereţe fără bătrâneţe”, „Sănătatea în bucate”, „Ca-n filme”, „Bonton”, „Din interior”, „Bussines Club” si „Paşaport diplomatic”. Celebrul jurnalist Bernard Pivot a acordat un interviu în exclusivitate, ce va fi difuzat pe 1 martie,  emisiunii “Digicult”.

De la Universitate, punctul zero al democraţiei, Ioana Ţigănilă şi Andrei Tomescu vor lua pulsul străzii, din spaţiul Digi24 HD, în cadrul unor transmisiuni speciale.

Punctul culminant al zilei la Digi24 HD  îl reprezintă “Ediţia specială” de la ora 19.00, prezentată de Cosmin Prelipceanu. Cu o imagine de excepţie şi posibilităţi tehnice greu de atins în România, Digi24 HD face un tur de locaţii în întreaga ţară şi le prezintă telespectatorilor declaraţia de intenţie a postului de televiziune pentru 2014. Cosmin Prelipceanu lansează, în “Ediţia specială”, proiectele jurnalistice din anul 2014 ale singurei televiziuni de ştiri care emite full HD.

De la ora 21.00 Sanda Nicola îl are invitat, într-un dialog sincer, pe directorul T.N.B, Ion Caramitru. Liana Alexandru prezintă ultimul jurnal de ştiri al zilei, iar Luca Niculescu încheie ziua  aniversară cu un bi-interviu de colecţie, Andrei Pleşu şi Gabriel Liiceanu sunt invitaţii emisiunii “Imparţial”.

2014 este, la Digi24 HD, anul marilor anchete, al marilor campanii jurnalistice, al producţiilor proprii care oferă o alternativă la cultura de consum, toate aduse pe micul ecran de cea mai bună echipă de profesionişti de televiziune.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata