Breaking news

Paula Seling și Ovi, merg la Eurovision 2014

loading...

Paula Seling și Ovi vor reprezenta România la Eurovision Song Contest 2014, la Copenhaga în Danemarca. Cei doi artiști au câștigat selecția națională cu piesa Miracle.

paula seling si ovi - eurovision 2014România merge la Copenhaga cu Miracolul Paulei Seling și al lui Ovi. Mari favoriți chiar de la începutul perioadei de înscrieri, Paula și Ovi, nu au avut concurență în finala de sâmbătă seară, desfășurată, la teatrul Sică Alexandrescu Din Brașov.

Dacă în urma televotului, Paula și Ovi s-au clasat pe locul 2, cu 2052 de voturi, juriul i-a pus pe primul loc și i-a trimis în Danemarca. Este pentru a doua oară când Paula Seling și Ovi reprezintă România la Eurovision, după ce în 2010 au ocupat locul 3 în finala internațională cu piesa Playing with fire.

Cu emoţii în glas, Paula şi Ovi au mulţumit tuturor celor care au făcut posibilă împlinirea acestui vis: „Vă mulţumim tuturor, suntem onoraţi, aţi pus o mare povară pe umerii noştri şi nu sperăm decât să vă facem mândri în mai la Copenhaga”, a spus Ovi imediat după aflarea veştii. „Se întâmplă miracole, se întâmplă momente ca acestea. Vă promitem că vom face tot ce ne stă în suflet şi în puterea noastră”, a promis şi Paula.

Este pentru prima dată când finala Selecției Naționale Eurovision România are loc într-un alt oraș, decât București.

Pe primul loc în preferințele publicului, la televot, s-a clasat Mirela Vaida, cu piesa One more time, care a adunat 7509 voturi.

Juriul de specialitate a fost alcătuit din Alexandra Cepraga, Alexandra Cepraga, Nico, Nancy Brandes, Bobby Stoica și Mădălin Voicu, președinte juriu.

Unul dintre momentele emoţionante ale serii a fost acela când actriţa Stela Popescu a salutat publicul de pe scena de la Braşov, aceeaşi pe care, în urmă cu 46 de ani, actriţa deschidea prima ediţie a Cerbului de Aur. Urarea sa „Bine aţi venit la Braşov!”, dar şi îndemnul de a fi reluate evenimente şi spectacole de valoarea Festivalului Internaţional Cerbul de Aur au ridicat publicul în picioare în sala Teatrului Sică Alexandrescu.

În partea a doua a spectacolului, Corina Chiriac, Proconsul şi prima câştigătoare din ţara noastră a Cerbului de Aur, Luminiţa Dobrescu, au readus în memoria românilor melodiile lor premiate la acest festival.

Alexandra Cepraga a fost prima invitată să urce pe scenă, dar din păcate a căzut după aceasta și nu a mai ajuns mai apoi pe aceasta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata