Breaking news

Paula Seling revine la X Factor România

loading...

După o pauză de doi ani de zile, Paula Seling revine pe scena X Factor România. Artista va cânta duminică, de la ora 20:30, la Antena 1, în semifinala super show-ului.

paula seling - x factorPaula Seling, fostă membră a juriului în primul sezon de “X Factor”, se întoarce pe scena show-ului în calitate de invitată pentru a cânta în duet cu Alex Mațaev.

Este o plăcere să revin pe scenă pentru că am amintiri foarte frumoase de acolo. M-am bucurat foarte mult că s-au gândit la mine ca fiind persoana potrivită să cânte o piesă alături de Alex”, a declarat Paula Seling.

Paula va interpreta o piesă alături de Alex Maţaev, unul dintre cei doi concurenţi rămaşi în grupa Deliei, concurent care a topit inima multor fane: Îl ştiam pe Alex Maţaev, îl auzisem cântând şi mi s-a părut că este foarte talentat, are o voce specială, personalitate şi carismă, iar acum că am şi lucrat cu el, constat că este şi foarte muncitor.

În semifinala X Factor, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, cei trei juraţi vor fi doar mentori, votul publicului fiind cel care va decide cine merge în finala supershow-ului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata