Breaking news

Papa Ştrumf și Gollum vin la Revelionul Antena 1

loading...

Papa Ştrumf, Gollum și Terminator, se numără printre oaspeții de vază ai Revelionului Starurilor de la Antena 1, de mâine seară.

revelionul starurilor la antena 1 - 2014Ca în fiecare sfârşit de an, ANTENA 1 a pregătit telespectatorilor săi fideli cea mai mare petrecere, una în care sute de staruri îşi vor da întâlnire într-un spectacol grandios prezentat de inegalabilul Dan Negru.

Pentru vedetele aflate în număr mare în platou, dar şi pentru telespectatori,  Dan Negru a pregătit o surpriză: alte staruri, dar de data asta deghizate, vor încerca să nu fie deloc recunoscute pentru a-i lua banii lui Negru, cunoscut pentru “strâmtoarea” lui de la buzunare.

Şi starurile internaţionale au venit la “Revelionul Starurilor” de la ANTENA 1.  Uşor confuz, Papa Ştrumf de exemplu, a apărut în platou, însă, aşa cum s-a descoperit câteva momente mai târziu el căuta de fapt un… ginecolog.  Săritor din fire, actorul Marius Florea Vizante i-a venit în ajutor. A urmat un număr demenţial de teatru, la finalul căruia s-a luat pauză de retuşat machiajul pentru că vedetele au râs cu lacrimi. “ Vreau să ştrumfesc o opinie,  ştiu cine e: e o femeie! Are lenjerie sexy şi nu e actriţă, deşi a jucat extrem de bine rolul”, a spus actriţa Cristina Stamate. “Dar nu înţeleg de unde sunteţi aşa de sigură că e femeie, ce, băieţii nu poartă lenjerie fină?”, a adaugat şi Jean de la Craiova. “Jeane, eşti orb, nu ai văzut că erau chiloţi tanga, roşii”, a spus indignat Pepe.

Cine s-a ascuns în spatele măştii lui Papa Ştrumf şi cum s-a desluşit şi misterul lenjeriei, telespectatorii ANTENEI 1 vor afla în seara dintre ani, de la ora 21.30, la “Revelionul Starurilor”.

„Sunt puțini oameni în România care pot juca acest personaj”, a anunțat Dan Negru intrarea pe scenă, la Revelionul Starurilor, a lui Gollum din “Stăpânul Inelelor”. Parteneră i-a fost Adriana Trandafir, înveșmântată cu straie de pirandă.

Nici un alt personaj nu a stârnit atât de tare curiozitatea în rândul publicului și al artiștilor care aveau misiunea de a ghici cine se ascunde în spatele măștii, cum a făcut-o Gollum, interpretat magistral de o vedetă care va rămâne secretă pentru telespectatorii Antenei 1 până în noaptea dintre ani. De altfel, la apariția lui, toată sala a amuțit.

“E mult prea tare!”, a exclamat Anda Adam, la finalul momentului creat de Gollum și Adriana Trandafir. “Propun să fie premiat. O merită din plin!”, a strigat și Cristina Stamate.

Toți artiștii din platou au urcat pe scenă și l-au înconjurat pe Gollum, încercând să afle cine se află în spatele măștii. “E Ponta!”, se striga din sală. “Ba e Pițurcă!”, au crezut alții din public. “Nu e Pițurcă”, le-a răspuns Vica Blohina, fosta iubită a selecționerului, de pe scenă.

Dacă au reușit artiștii să recunoască personajul, aflați în noaptea de Revelion, la Antena 1.

Cei mai iubiți artiști ai momentului vor veni aici să petreacă trecerea dintre ani alături de telespectatorii Antenei 1. Momentele speciale ale Revelionului Starurilor prezentat de Dan Negru vor fi cele dedicate măștilor. O parte dintre artiști, împărțiți în două tabere – a fetelor și a băieților – vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele unor personaje precum Suleyman Magnificul, Papa Ștrumf ori Terminator.

Revelionul Antenei 1 începe, de la ora 20.30, cu un program de divertisment susţinut de Nae şi Vasile, în memoria celui care a fost Nae Lăzărescu, urmat, de la ora 21.30, de Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru, şi de Revelion la Hanul Mirelei, unde îşi dau întâlnire cei mai importanţi interpreţi de muzică populară ai momentului, într-un program special, prezentat de Mirela Boureanu-Vaida.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata