Breaking news

Ozana îl sărută pe Daniel Buzdugan la “Vedete la apă”

loading...

Cea de-a doua semifinală “Splash! Vedete la apă” de duminică, 11 august, de la orele 20:30, la Antena 1 se anunţă a fi o ediţie de-a dreptul incendiară.

barabancea ozanaDuminică, 11 august, la orele 20:30, la Antena 1, în cea de-a doua semifinală de la “Splash! Vedete la apă”, concurenţii puşi pe şotii sunt hotărâţi să impresioneze juriul prin salturile lor dificile, dar şi să se “răzbune” pentru tot ce au pătimit în urma antrenamentelor.

Concurenţii sunt tot mai determinaţi să obţină trofeul şi se antrenează din greu pentru a putea executa cât mai bine săriturile impuse de către antrenorii lor, sărituri cu un grad mare de dificultate.

După o primă semifinală în care concurenţii au executat sărituri impuse de către antrenorii lor, vedetele celei de-a doua semifinale şi-au propus să-i provoace pe membrii juriului. Astfel că, Andreea Popescu l-a invitat pe juratul Daniel Buzdugan să execute cu ea o priză cu un grad mare de dificultate.

În cele din urmă s-a dovedit a fi o priză foarte sexy. La rândul său, Piticu’ îl provoacă la dans pe Cătălin Preda, cea de-a doua prezenţă masculină din juriu. Cei doi reuşesc să facă un show pe cinste şi campionul la sărituri ne doveşte că este şi un foarte bun dansator, nu numai un sportiv de excepţie.

Un alt semifinalist reuşeşte să facă în cea de-a doua semifinală de la “Splash! Vedete la apă” un show inedit.

În stilul său caracteristic, Jean de la Craiova îşi face o intrare spectaculoasă şi afişează un banner uriaş cu un mesaj pe care telespectatorii îl vor afla urmărind show-ul Antenei 1 de duminică seara. Din păcate pentru el, acest lucru îl va costa destul de scump în ceea ce priveşte saltul pe care îl va executa.

Ozana Barabancea este de departe una dintre cele mai spectaculoase prezenţe ale show-ului. După ce a executat un salt impresionant de la 10 metri ea a primit numai laude şi admiraţie din partea membrilor juriului.

Cea mai exigentă profesoară de la “Te cunosc de undeva?”, de fericire, l-a sărutat pe gură pe Buzdugan şi pe ceilalţi colegi, concurenţi la “Splash! Vedete la apă”.

Cu toate că a fost una dintre cele mai lăudate concurente din cea de-a doua semifinală, Ozana a avut nevoie de îngriji medicale.

Telespectatorii care vor urmări “Splash! Vedete la apă” duminică, 11 august, de la orele 20:30, numai la Antena 1 vor afla dacă profesoara de canto s-a calificat în etapa finală a celei mai vesele emisiuni estivale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata