Breaking news

Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda, jurați și în 2015 la “Splash! Vedete la apă”

loading...

Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda revin la masa juriului, în cel de-al treilea sezon al celui mai îndrăzneț show al verii, “Splash! Vedete la apă”, care va fi difuzat de Antena 1.

jurati splashCei trei vor juriza săriturile în apă pe care 40 de vedete din muzică, teatru, sport și televiziune le-au pregătit, în încercarea lor de a-și depăși limitele.

“Este un sezon bun. Deja am remarcat câțiva concurenți cu potențial, care mi-aș dori să ajungă  în finală. Toată lumea are aici o energie bună și de asta se vor convinge și telespectatorii. În concurs, voi puncta partea tehnică, dar voi ține cont și de atitudinea, energia, sportivitatea fiecăruia, în concurs”, spune Cătălin Preda, multiplu campion național și internațional la sărituri în apă.

“Îmi place mult acest show și postura de jurat pe care o am în această emisiune. Deja mă bucur de “Splash! Vedete la apă” în fiecare vară și iau toată această perioadă de filmări de la Bacău ca pe o vacanță. Îmi plac mult echipa și colegii și mă bucur de fiecare clipă petrecută alături de ei. În concurs, punctez curajul și evoluția participanților și încerc să fiu cât mai drept și obiectiv”, adaugă  Cosmin Seleși.

“Este un sezon extraordinar, în care telespectatorii vor descoperi vedetele dezbrăcate și la propriu, și la figurat. Eu punctez fiecare săritură în apă, din punct de vedere artistic. Îmi place să urmăresc atitudinea concurenților, din momentul în care se așează la canapea și până la săritura în apă.  Cei mai mulți dintre ei sunt foarte speriați la platformă, înainte de săritură, și relaxați și zâmbitori după ce ies din apă”, spune și Ozana Barabancea.

Filmările pentru „Splash! Vedete la apă” au început deja și se desfășoară la Bazinul Olimpic din Bacău. Cei 40 de concurenți sunt antrenați de Adrian Cherciu, Clara Gherase, Claudia Tiu și Bogdan “Bobo” Ioniță, multipli campioni naționali și internaționali la sărituri în apă.

splash vedete la apa - jurati

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata