Breaking news

Ozana Barabancea către Matteo: Dacã nu mã asculţi, jar mãnânci

loading...

Matteo, noul concurent de la Te Cunosc de Undeva a reușit să o scoată din pepeni pe jurata Ozana Barabancea încă de la prima repetiție.

ozana si matteoCel de-al patrulea sezon al îndrãgitului transforming-show „Te cunosc de undeva!” începe sâmbãtã, 14 septembrie, de la 20:30, la Antena 1, cu noi concurenţi şi o mulţime de surprize.

În aplauzele Alinei şi ale lui Cosmin Seleşi, Dalma Kovacs, Maria Buzã, Anda Adam, Ellie White, Mike Diamondz, Pepe, Matteo şi Jean de la Craiova vor încerca sã îi cucereascã pe cei patru juraţi – Ozana Barabancea, Andreea Bãlan, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits.

Primul concurent care a simţit pe pielea lui ce înseamnã cruzimea celor doi juraţi, care le sunt şi antrenori înainte de fiecare galã, Ozana Barabancea ( canto) şi Andrei Aradits ( actorie ) a fost Matteo.

Pentru cã ruleta i-a adus chiar din prima galã un personaj extrem de dificil, Ozana şi Andrei au vrut sã îl „cãleascã” pe Matteo cu sfaturi dintre cele mai preţioase.

Ştii cum se aude cuţitul atunci când se înfige? Aşa e şi la pronunţie, şi aşa vreau sã te aud şi pe tine!” i-a spus Andrei Aradits.

Nici de Ozana nu a scãpat mai uşor, artistul vrând sã facã o pauzã de cântat pe banda de alergare, primul test la care îi supune Ozana pe concurenţi.

„Dacã nu mã asculţi, jar mãnânci!” i-a replicat doamna profesoarã de canto.

„Nu pierzi nopţile, nu fumezi, nu bei rece şi nu te prezinţi obosit la repetiţii” i-a mai spus Ozana.

Cum se va descurca Matteo şi ce sfaturi preţioase va mai primi, telespectatorii vor putea urmãri începând de sâmbãtã, 14 septembrie, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata