Breaking news

Ovidiu Lipan Ţăndărică – show în premieră la O dată-n viaţă

loading...

Iuliana Tudor vă invită să fiţi alături de spectacolul O dată-n viaţă, de la TVR 1, pentru trei ore, de la ora 21.00 până la miezul nopţii. De la cea mai recentă ediţie a emisiunii, cea din 29 martie, show-ul are un alt ritm, iar telespectatorii se pot bucura, de aici înainte, de o oră suplimentară de program.

tandarica si iuliana tudorInvitaţii de vineri seară sunt Ricky Dandel şi Maria Dragomiroiu (reprezentând Oltenia), Anca Ţurcaşiu şi Gheorghe Turda (pentru Maramureş), respectiv Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Nicoleta Voica (pentru Banat).

Ovidiu Lipan Ţăndărică şi-a anunţat deja intenţia de a face atât celor din platou, cât şi telespectatorilor TVR 1, o surpriză de proporţii, iar Iuliana Tudor păstrează secretul: Va fi o emisiune impecabilă în ceea ce priveşte probele muzicale, pentru că toţi cei trei invitaţi sunt oameni cu performanţe în muzică. Aştept cu emoţie să văd ce provocare mi-au pregătit! Cred că show-ul va fi special şi pentru că Ovidiu Lipan Ţăndărică vine cu un microrecital în premieră de televiziune. Va fi un spectacol muzical unic, iar premiera de televiziune la fi la noi, la O dată-n viaţă. Vă pot spune doar atât: este incredibil, atât din punct de vedere vizual, cât şi al coloanei sonore. În rest, vă aştept vineri seara, de la ora 21.00, la TVR 1.

Probele muzicale vor fi acompaniate, ca şi până acum, de Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar Ansablul „Doina Dunării” din Giurgiu va da tonul paşilor de dans. Nu vor lipsi nici Floarea şi Gheorghe, cu momentul de umor, nici provocarea Iulianei Tudor din partea invitaţilor.

Spectacolul păstrează componenta socială – se face apel pentru ca telespectatorii să sprijine trei cazuri sociale prezentate în emisiune – precum şi seria „lansărilor” la TVR. Astfel, după „TVR FM” – lansat cu Buzdzgan şi Morar sau „Şcoala Taţilor” – lansată cu Andreea Marin, o altă vedetă va veni cu o idee nouă pentru Televiziunea Română, implementată doar în spaţiul de emisie de la O dată-n viaţă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata