Breaking news

Ovidiu Lipan Ţăndărică devine „rechin” în show-ul Vara pe val

loading...

După ce au fost învinşi în prima săptămână la Vara pe val, echipa TVR 2 aduce în a doua săptămână întăriri serioase. Ovidiu Lipan Ţăndărică vine să susţină „rechinii” în competiţia împotriva „delfinilor” de la TVR 1.

tandaricaAcest lucru nu este întâmplător, prietenia dintre TVR 2 şi artist fiind una îndelungată. În afară de prezenţa la acest post cu spectacole înregistrate şi difuzate în exclusivitate de TVR 2, Ovidiu Lipan Ţăndărică a fost, pentru o săptămână, prezentatorul şi gazda faimoasei emisiuni Tonomatul DP2.

Şi în programul Vara pe val, artistul a fost alături de TVR 2 chiar de la prima ediţie a matinalului când, alături de Stelu Enache, a lansat cea mai recentă piesă a sa „Vis de iubire”.

Cu această ocazie, Ţăndărică a cunoscut echipa TVR 2 şi a decis acum, la greu, că este cazul să o ajute cu experienţa, talentul şi charisma sa. El este decis să atragă cât mai mulţi fani pe plajă şi online, pe Facebook, şi să câştige cât mai multe voturi pentru echipa „rechinilor”.

Prima sa apariţie va avea loc miercuri seară, când va organiza o petrecere de excepţie alături de frumoasa şi exotica Renee Santana, care s-a declarat fan Ţăndărică.

Până atunci, TVR 2 vă invită marţi, de la ora 23.00, la o „Seară dobrogeană” cu cele mai bune melodii şi dansuri populare din această zonă.

În ceea ce-i priveşte pe „delfinii” de la TVR 1, goana după LIKE-uri continuă şi la ei. Dacă Nuami Dinescu intră în bucătărie şi le propune turiştilor din Mamaia o salată specială, trupa Zuralia Orchestra, prieteni ai echipei TVR 1, cântă astăzi toată ziua pentru cei din staţiune.

De altfel, ei sunt invitaţi şi în show-ul de seară Vara pe val de la TVR 1, de la ora 22.00. Iar pentru a fi siguri că vor ţine piept cu succes contracandidaţilor de la TVR 2, „delfinii” mai au un as în mânecă pentru seara aceasta: trupa VH2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata