Breaking news

Opt concurenți au fost eliminați de Ziua Națională, la Vocea României 2013

loading...

Duminică, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, 16 concurenți, câte patru din fiecare echipă, s-au bătut pe cele opt locuri care asigurau calificarea în sferturile de finală la Vocea României.

concurenti eliminati la vocea romanieiPrima Gală Live la Vocea României și-a ales primii sfert finaliști, câte doi din fiecare echipă.

Lucian Frâncu, Răzvan Alexa, Claudia Iuga și Iolanda Moldoveanu au fost cei patru concurenți din echipa Smiley care au cântat în prima gală live, pentru cele două locuri care duc în sferturile de finală Claudia Iuga a fost salvată de public prin voturi. Smiley i-a trimis acasă pe Răzvan Alexa și Lucian Frâncu, preferând să o salveze pe Iolanda Moldoveanu.

În prima gală live Vocea României 2013, Brenciu a trimis în scenă pe: Andrei Hanghiuc, Florin Timbuc, Denisa Moșincat și Ana Maria Mirică. Denisa Moșincat a cântat piesa Iartă a regretatei Mihaela Runceanu, a cucerit telespectatori și s-a calificat în semifinale. Horia Brenciu i-a trimis acasă pe Florin Timbuc și pe Andrei Hanghiuc și a salvat-o pe Ana Maria Mirică.

Loredana i-a trimis pe scenă pe: Alina Dorobanțu, Aurel Neamțu, Iulia Dumitrache și Florin Mândru. Alina Dorobanțu a cântat impecabil piesa ”Lie ciocârlie” și a fost trimisă de telespectatori direct în sferturile de finală la Vocea României. Loredana i-a trimis acasă pe Aurel Neamțu și pe Iulia Dumitrache. Florin Mândru a fost salvat și merge în etapa următoare a concursului.

Echipa Moga a fost formată din Andrei Loică, Dana Torop, Jovana Milanovic și Andi Grasu. Cel din urmă a fost cel dintâi în preferințele publicului.

Marius Moga i-a trimis acasă pe Dana Torop și pe Andrei Loică. Sârboaica, pe jumătate româncă, Jovana Milanovic a fost salvată de Moga și trimisă în etapa următoare Vocea României 2013.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata