Breaking news

Octavian Strunilă, la un pas să fie călcat de tren

loading...

Zilele trecute, aflat la filmările show-ului de comedie “Discote-K”, care va debuta în toamnă, la Kanal D, Octavian Strunilă a trecut printr-o situație tragicomică. Filmările au avut loc în apropierea unei căi ferate ieșită din circulație.

octavian strunila - kanal dPrin urmare, pe ea nu trebuia să circule niciun tren. Însă, în apropierea acesteia, se afla și o linie ferată funcțională. Povestea incidentului în care a fost implicat Octavian Strunilă este relatată chiar de el.

“La un moment dat, s-a auzit că vine un tren. Eu, stând pe linia nefuncțională și văzând locomotiva cum vine din curbă, am avut impresia că trece exact pe linia pe care mă aflam eu. Toți colegii mei au fugit în direcția bună, numai eu am sărit exact în fața trenului. M-am speriat foarte tare! Dar, după ce am scăpat cu bine din această întâmplare, am văzut și partea amuzantă. Ei bine, au venit mulți oameni în jurul nostru, inclusiv șeful gării. A fost o situație care s-a lăsat cu <sedință>”, a spus, amuzat de întâmplarea care îl putea costa viața, actorul.

În această toamnă, la Kanal D, începe show-ul de comedie “DISCOTE-K”, doza de nebunie care depășește orice limită a imaginației!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata