Observatorul Antena 1 difuzează un interviu în exclusivitate cu Robbie Williams

loading...

Observatorul Antena 1 difuzează joi, 14 mai, de la ora 19.00, un interviu realizat în exclusivitate pentru România cu Robbie Williams.

mihai morar - robbie williamsPe 17 iulie va concerta la București și o țară întreagă așteaptă să fie distrată de celebrul cântăreț.

Robbie Williams a stat de vorbă cu Mihai Morar, într-un interviu realizat în exclusivitate pentru România, despre muzică, success, familie și pasiuni.

Joi seară, de la 19.00, Observator Antena 1 va difuza o parte din interviul realizat cu artistul britanic care se pregătește să concerteze în această vară la noi.

Robbie i-a mărturisit lui Mihai Morar că este pasionat de fotbal, că atunci când nu cântă joacă fotbal cu mare plăcere și că a auzit de Hagi, pe care îl consideră Maradona de România.

Dezinvolt și cu mult umor, Robbie a mai povestit că ultima oară când a plâns a fost atunci când a venit pe lume Charlie, băiețelul său, acestea și multe alte detalii despre viața artistului, telespectatorii Antena 1 vor putea afla joi seară la Observator.

Interviul integral va fi difuzat la ”Răi, da’ buni”, pe Antena Stars, joi de la 19.45.  

427 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*