Breaking news

Observatorul Antena 1 difuzează un interviu în exclusivitate cu Robbie Williams

loading...

Observatorul Antena 1 difuzează joi, 14 mai, de la ora 19.00, un interviu realizat în exclusivitate pentru România cu Robbie Williams.

mihai morar - robbie williamsPe 17 iulie va concerta la București și o țară întreagă așteaptă să fie distrată de celebrul cântăreț.

Robbie Williams a stat de vorbă cu Mihai Morar, într-un interviu realizat în exclusivitate pentru România, despre muzică, success, familie și pasiuni.

Joi seară, de la 19.00, Observator Antena 1 va difuza o parte din interviul realizat cu artistul britanic care se pregătește să concerteze în această vară la noi.

Robbie i-a mărturisit lui Mihai Morar că este pasionat de fotbal, că atunci când nu cântă joacă fotbal cu mare plăcere și că a auzit de Hagi, pe care îl consideră Maradona de România.

Dezinvolt și cu mult umor, Robbie a mai povestit că ultima oară când a plâns a fost atunci când a venit pe lume Charlie, băiețelul său, acestea și multe alte detalii despre viața artistului, telespectatorii Antena 1 vor putea afla joi seară la Observator.

Interviul integral va fi difuzat la ”Răi, da’ buni”, pe Antena Stars, joi de la 19.45.  

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata