Breaking news

Oana Stancu revine la Antena 3 cu emisiunea Exces de putere

loading...

Mihai Gâdea a anunțat luni seară, la emisiunea Sinteza Zilei, că Oana Stancu revine la Antena 3 cu celebra emisiune de anchete ”Exces de putere”.

oana stancu este bolnavaDupă un an și două luni de pauză, Oana Stancu revine pe 6 februarie, în grila Antena 3, cu emisiunea ”Exces de putere”. Noul sezon al emisiunii de anchete se va difuza în fiecare vineri seară de la ora 21.30, și nu sâmbăta cum a fost difuzat primul sezon.

Mihai Gâdea a făcut anunțul revenirii Oanei Stancu la Antena 3. Gâdea a spus că alături de Oana Stancu la emisiune, Adrian Ursu, întrucât așa a fost conceput formatul emisiunii.

Oana Stancu a fost nevoită să renunțe la emisiune în noiembrie 2013 din cauza problemelor de sănătate, iar mai apoi a rămas gravidă.

Oana Stancu suferă de trombofilie, o boală genetică a sângelui. Jurnalista a mărturisit că și mama ei suferă de această boală și sora ei, numai că ea este mai grav afectată întrucât în organismul ei se duce o luptă între două pachete de gene. Unele provoacă coagularea sângelui iar altele provoacă hemoragie. Din acest motiv, tratarea acestei afecțiuni este cumplită. Dacă ia anticoagulante, care să prevină formarea de trombi care pot provoca moartea dacă ajung la inimă, creier sau plămâni, iar dacă nu urmează tratament cu anticoagulante, moare din cauza hemoragiilor.

Din cauza acestei afecțiuni, Oana Stancu a fost nevoită să ia o pauză de pe micul ecran întrucât emoțiile puternice și tensiunea din platoul tv îi puteau fi fatale. Jurnalista a mărturisit că a fost în semicomă timp de 31 de ore, din cauza bolii.

Pe 30 aprilie 2014, Oana Stancu a adus pe lume o fetiță.

În cadrul emisiunii Exces de putere, Oana Stancu a făcut dezvăluiri incendiare despre afacerile lui Adreian Videanu, Elenei Udrea și ale lui Gheorghe Stelian.

Anchetele prezentate de Oana Stancu sunt acum confirmate prin dosare penale și arestări, de către procurorii DNA.

Oana Stancu a ajuns împreună cu Adrian Ursu, la Antena 3 în 8 martie 2011, după ce au fost ”concediați” subit de Sebastian Ghiță, managerul pe atunci al Realitatea TV, ca urmare a dezvăluirilor făcute în cadrul emisiunii ”Ora de foc”, despre afacerile Elenei Udrea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata