Breaking news

Oana Stancu este grav bolnavă: Sufăr de trombofilie. Am fost în semicomă 31 de ore

loading...

Oana Stancu a dezvăluit duminică seară, în direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 că suferă de trombofilie, o boală genetică a sângelui și că este și însărcinată.

oana stancu este bolnavaCunoscuta jurnalistă de televiziune Oana Stancu se luptă cu o boală cruntă. Jurnalista a venit în platoul emisiunii Sinteza Zilei pentru a spune exact motivul pentru care nu mai apare la tv și de ce nu mai face emisiunea ”Exces de Putere” la Antena 3.

Oana Stancu suferă de trombofilie, o boală genetică a sângelui. Jurnalista a mărturisit că și mama ei suferă de această boală și sora ei, numai că ea este mai grav afectată întrucât în organismul ei se duce o luptă între două pachete de gene. Unele provoacă coagularea sângelui iar altele provoacă hemoragie. Din acest motiv, tratarea acestei afecțiuni este cumplită. Dacă ia anticoagulante, care să prevină formarea de trombi care pot provoca moartea dacă ajung la inimă, creier sau plămâni, iar dacă nu urmează tratament cu anticoagulante, moare din cauza hemoragiilor.

Din cauza acestei afecțiuni, Oana Stancu a fost nevoită să ia o pauză de pe micul ecran întrucât emoțiile puternice și tensiunea din platoul tv îi puteau fi fatale. Jurnalista a mărturisit că a fost în semicomă timp de 31 de ore, din cauza bolii.

Au fost luni foarte grele și motivul pentru care am lipsit a fost cel de a mă proteja. Nu am fost dată afară nici de Ponta nici de Voiculescu. Am venit astă seară aici în primul rând din respect pentru telespectatorii noștri care întreabă ce se întâmplă cu mine. S-a speculat că am făcut dublă masectomie, că m-a dat afară Voiculescu, nici vorbă de așa ceva. Știu că mulți oameni au probleme mult mai grave decât mine. N-a fost cazul unui cancer, slavă Domnului. A fost o bătălie și este o bătălie în continuare. Totul a pornit la începutul acestui an cu problema de sănătate a sorei mele. Am aflat că am preluat o jumătate de boală, fără să știu. În familie, mama are o parte, slavă domnului, foarte mică. Sora mea mai mult, eu și mai mult. Am aflat că în corpul meu se dă o luptă între două pachete de gene, unele care produc coagularea sângelui – trombi, iar altele care produc hemoragii. Un lucru din ăsta mic, un tromb, te poate omorî. Acest cheag de sânge poate ajunge la inimă, creier sau plămâni.”, a mărturisit Oana Stancu la Antena 3.

Oana Stancu a spus că cei din Antena 3 au fost în tot acest timp alături de ea și că Dan Voiculescu a sunat-o și i-a spus că dacă are nevoie de ceva să spună și o va ajuta.

Nu numai că m-a dat afară, ba din contră. Am primit un tel de la Dan Voiculescu cu care nu am vorbit în viața mea. Să te sune să-ți spună: orice ai nevoie suntem aici. Este un lucru impresionant. Slavă domnului că mă descurc din punct  de vedere financiar și n-am ajuns nici în situația în care să-i cer bani sau avion domnului Voiculescu”, a mai spus Oana Stancu.

Și ca o minune, în tot acest timp în care se luptă pentru viața ei, Oana Stancu a primit o veste nesperată: este însărcinată. Oana va avea o fetiță. Copilul are deja 28 de săptămâni. Numai că situația se complică și mai mult și jurnalista trebuie să lupte acum și pentru viata copilului care urmează să vină pe lume. Oana a spus că pe fiica ei o va chema Maria și Victoria.

loading...
2 Comentarii
  1. andy spune

    Badea si Gadea nu mai prezinta de mult interes. Au mintzit,au denigrat, au avut un comportament de mahala.Si la inceput abia asteptam sa apara Badea dar…m-a dezamagit.Ciutacu a plecat de la antena 3 dar nu o sa mai fie niciodata ca la inceput. Asa ca sa va fie de bine ,voua si sefului vostru ,turnatorul Voiculescu zis Varanul.

  2. Dan spune

    La inceput badea facea pe nebunu’ > Nu vi se pare ca, incet, si-a intrat….prea bine in rol ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata