Breaking news

Oana Roman începe cel de-al doilea sezon al emisiunii „Star salvator”

loading...

Emisiunea Star salvator, revine din 6 septembrie, în grila Antena Stars. Oana Roma, alături de vedete cu inimă mare, ajută români nevoiași.

oana roman - star salvatorStar salvator, emisiunea ce dă șansa vedetelor să devină salvatori pentru românii amărâți, revine la Antena Stars.

„Începem al doilea sezon al emisiunii Star salvator cu mult entuziasm și dorința de a face mulți oameni fericiți. Experiența primului sezon ne-a arătat că există oameni cu suflet care pot și vor să-și ajute semenii. Am reușit să facem adevărate minuni, să schimbăm radical în bine destinele multor familii și vom continua această muncă. Ne dorim să ni se alăture din ce în ce mai multe vedete și sponsori și să arătăm că în acest noian de deznădejde și răutate există încă insule de bine și solidaritate, iar Star salvator este una dintre ele”, a declarat Oana Roman, cea care revine la Antena Stars duminică, 6 septembrie, de la 20:00, cu emisiunea care schimbă vieți.

Prima ediție din acest sezon se bazează pe ajutorul atletei Maricica Puică, cea care va face tot ce îi stă în putință pentru a ajuta o mamă care își crește cei patru copii în condiții foarte dure.

Pe când avea doar 19 ani, Elena s-a căsătorit cu cel care avea să devină tatăl primilor trei copii ai ei: George, Simona și Andreea. El lucra în construcții, ea la un atelier de croitorie, locuiau împreună cu părinții lui și totul mergea bine.

Totul s-a spulberat însă atunci când Elena a primit vestea că soțul ei a căzut de pe un pod și a murit. Pentru că nu se mai înțelegea cu socrii, Elena a decis să se mute unde avea o palmă de pământ, o locuință formată doar dintr-o cameră și o bucătărie mică. Între timp, ea a dat naștere și unei fetițe, Andrada.

Acum, Elena și cei patru copii locuiesc în căsuța neîncăpătoare pentru ei. Fiind aproape de pădure, animalele dau târcoale casei lor, mai ales că nici nu au gard care să îi protejeze. Pentru a putea ajunge la școală, copiii trebuie să meargă pe jos 15 km. Deși are probleme de sănătate, mama se preocupă cât de mult poate de casă și de grădină, iar copiii mai mari o ajută ori de câte ori au ocazia.

Elena își dorește să-și vadă copiii mari și la casele lor. Ei, în schimb, își doresc să nu o mai vadă plângând pe mama lor, să aibă o casă mai bună și condiții decente de trai.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata