Breaking news

Oana Roman devine ciobăniță și brutăriță la Poftiți pe la noi

loading...

Oana Roman, moderatoarea emisiunii Star Salvator de la Antena Stars, este pusă să mâne o turmă de capre, să muncească într-o fabrică de pâine și să plivească într-o seră, în cadrul reality show-ului Antena 1, ”Poftiți pe la noi”.

oana roman ciobanitaPentru Oana Roman, emisiunea „Poftiți pe la noi” a însemnat nu doar muncă pe brânci, ci și câteva premiere în ceea ce privește muncile dintr-o gospodărie.

„Au fost multe lucuri pe care le-am făcut pentru prima dată în această emisiune. Am mânat o turmă de capre, am fost la fabrica de pâine și am lucrat efectiv cu muncitoarele de acolo, am fost la o seră de salată și ceapă și am plivit, am construit un cuibar pentru găini. Toate acestea au fost experiențe noi”, povestește Oana, care spune că cele mai mari bătăi de cap i le-au dat caprele.

„A trebuit să le mânăm în staul, erau multe, iar distanța destul de mare. A fost destul de complicat, dar cu ajutorul colegilor am reușit până la urmă și ne-am și amuzat”, spune prezentatoarea emisiunii „Star salvator” de la Antena Stars.

Toată munca depusă de Oana a fost în folosul copiilor nevoiași ajutați de preotul Manuel prin intermediul Fundației Bucuria Ajutorului, iar ea are de gând să își ducă în vizită fetița, pentru o lecție veritabilă de omenie.

Atunci când Isabela va crește o voi duce să vadă realitatea vieții, ca să înțeleagă că unii oameni au lipsuri mari și trăiesc în sărăcie”, declară ea.

Filmările pentru prima ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi”, difuzată de Antena 1 luni, 11 mai, și marți, 12 mai, de la 20:30, au făcut-o pe Oana să își dea seama încă o dată de lucrurile cu adevărat importante.

Am învățat lecția smereniei, a umanității, a solidarității, a bunătății. Ceea ce fac părintele și preoteasa acolo este extraordinar, mai ales că și-au pus casa la dispoziție pentru a face acest așezământ. Copiii care vin acolo au o reală șansă să reușească ceva în viață primind sprijinul și ajutorul părintelui. Iar de la copii am învățat că poți zâmbi chiar dacă trăiești în cele mai grele condiții, iar asta a fost pentru mine o extraordinară lecție de viață”, mărturisește Oana Roman.

oana roman - brutarie - nicoleta luciuoana roman - turma capre

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata