Breaking news

Oana Muntean a slăbit 20 de kg pentru X Factor!

loading...

Oana Muntean, criticată de Cheloo la Audițiile X Factor din cauza kilogramelor în plus, s-a pus pe slăbit. Astfel că în prima Gală Live, concurenta era mai ușoară cu 20 kilograme.

oana munteanOana Muntean l-a uimit pe juratul Cheloo când și-a făcut apariția pe scena X Factor. Concurenta din echipa Deliei, era cu totul altă persoană față de audițiile X Factor.

Oana spune că s-a îngrășat în urma tragediei care i-a lovit familia. În urmă cu un an, tânăra şi-a pierdut tatăl în urma unui infarct, trăind un adevărat şoc. Acesta a fost şi dezechilibrul care şi-a pus amprenta şi asupra fizicului său. Oana s-a îngrăşat foarte mult, pentru că din acel moment s-a închis foarte mult în ea.

Am devenit foarte vulnerabilă, nu mă mai puteam apăra de mine însămi. Nu mă puteam opri din plâns, eram departe şi de mama, singură în Bucureşti. Stăteam cu zilele în casă şi ajunsesem să mănânc într-una”, a declarat Oana Muntean.

În momentul în care Oana s-a prezentat la audiţiile X Factor, avea aproape 90 de kg, iar vorbele frumoase şi încurajările din partea juraţilor au ambiţionat-o să îşi schimbe total modul de viaţă. A făcut un sacrifiu enorm pentru a slăbi, a intrat şi într-un program special de întreţinere şi a început şi un antrenament draconic. Totul costă peste 1000 de lei pe lună, dar mama Oanei nu s-a dat în lături, s-a împrumut mult, dar nu regretă.

Este greu să ajung din nou la 60 de kg, aşa cum aveam la 20 de ani, însă nu e imposibil. Ştiu că m-am îngrăşat datorită stilului dezordonat de viaţă. Dacă aveam probleme de mică, înţelegeam că aşa sunt dată de la Dumnezeu”, a mărturisit Oana.

Oana a fost greu încercată, ajungând la duel alături de Dumitru Botnaru, însă Delia a ales-o pe ea. Ce surprize le-a mai pregătit Oana juraţilor şi telespectatorilor, rămâne de văzut în această seară seară, de la 20:00, în cadrul celei de-a doua gale live X Factor, gală aniversară ce se va încheia cu un super recital X Factor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata