Breaking news

O concurenta și profesorul ei cântă la cănuță, morcov și… ciomag, la “Next Star”

loading...

Joi, 9 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, Petronela Bîrsilă, 14 ani, din Târgu Jiu, îi va uimi pe jurați cu demonstrația pe care o va face la instrumente muzicale neconvenționale.

concurent next starPetronela, câștigătoare a 30 de trofee și 23 de medalii la festivaluri de muzică, va urca pe scenă alături de profesorul ei și vor cânta nu doar la fluier și nai, ci și la sticlă, cănuță, nucă, morcov și… ciomag.

“Fascinant!”, “Interesant!”, “Inedită prestație!, vor exclama jurații, în timpul reprezentației. Mai mult decât atât, surprins să afle că se poate cânta la morcov, Pepe va testa și el acest “instrument”, fapt ce-i va atrage poreclele de Buggs Bunny și Olaf din partea colegilor de jurizare, Alina Eremia, CRBL și Dorian Popa.

De asemenea, in cadrul momentului său, Petronela va avea parte și de o mare surpriză. Idolul ei, maestrul Gheorghe Zamfir, îi va face, telefonic, o promisiune.

Ce îi va spune maestrul Gheorghe Zamfir concurentei de la “Next Star” și cum vor aprecia jurații prestația sa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 9 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a talent-show-ului prezentat de Dan Negru.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata