Breaking news

O concurentă din Canada se transformă în găină la iUmor

loading...

April O’Peel din Canada va întruchipa o găină pe scena ”iUmor”, într-un număr complet neașteptat.

concurenta canada iumorO nouă concurentă străină va străbate mări și țări pentru a aduce la ”iUmor”, în fața juraților Bendeac, Delia și Cheloo un număr total diferit față de cele cu care sunt obișnuiți telespectatorii români.

April O’Peel, din Vancouver, Canada va urca pe scena emisiunii, în cea de a treia ediție a emisiunii, care va fi difuzată duminică, de la ora 20:30, la Antena 1 îmbrăcată în… găină! Evoluția ei pe scenă va fi foarte surprinzătoare și o va lăsa pe Delia cu gura căscată. Jurata îi va spune la final: ”Iubesc atitudinea asta la nebunie. Și pe dvs vă iubesc”.

Bendeac se va prezenta ca fiind ”cel mai prost jurat din România”, pentru că sunt anumite momente când creierul lui intră în colaps. ”Acesta este unul dintre acele momente. Mi-a plăcut foarte mult autoironia din acest număr”. Cum va reacționa April în fața lui și ce îi va face juratului, telespectatorii vor vedea în cea de a treia ediție ”iUmor”, duminică, 19 martie, de la ora 20.30. Inclusiv care va fi atitudinea lui Cheloo în fața unui astfel de număr…

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata