Breaking news

O armată de jurnaliști au relatat despre bărbatul care amenința că se împușcă

loading...

Bărbatul care s-a urcat miercuri, pe stâlp în fața Palatului Cotroceni, a adunat o armată de jurnaliști de la mai toate televiziunile naționale, agențiile de știri, de la radiouri și de la principalele ziare.

sergiu voicuTeleviziunile de știri și-au trimis echipele de filmare pe teren pentru a relata în direct de la fața locului.

Bărbatul a atras atenția presei după ce a scos din rucsac un pistol și amenința că se îmușcă dacă Traian Băescu nu vine să discute cu el.

Sergiu Voicu, jurnalistul Antena 1 și 3, desemnat în luna februarie 2011, cel mai bun reproter de știri, a fost cel care a ajuns primul la fața locului.

Sergiu a transmis în direct declarațiile bărbatului în timp ce amenința că trage cu pistolul pentru a demonstra că nu este de jucărie.

Din fericire, bărbatul nu s-a împușcat, dar nici de pe stâlp nu s-a dat jos prea curând, astfel că reporterii au rămas să transmită în direct informații despre procesul de negociere dintre polițiști și protestatar care au durat mai bine de șapte ore.

În timp ce echipa de negociatori discuta cu bărbatul, pe margine o armată de jurnaliști filmau și fotografiau tot ce se întâmpla la înălțime, pe stâlpul de electricitate.

După mai multe ore de transmisii live, telefoane în redacție și relatări de la fața locului, jurnaliștii s-au așezat pe marginea drumului pentru a servi o gustare.

sergiuvoicu

jurnalistipro tvrealitatea tvcameramanifotofotoreporteri

jurnalisti.12mancare

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata