Breaking news

Nunta regală britanică a Prinţului Harry, prezentată de National Geographic

loading...

Cum mult așteptata nuntă dintre prințul Harry și Meghan Markle se apropie cu pași repezi, National Geographic sărbătorește importantul eveniment prin premiera în mai a două documentare speciale. Beneficiind de acces excepțional, National Geographic spune povestea eforturilor uriașe nevăzute, depuse în pregătirea unui astfel de eveniment istoric.

LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 27: Prince Harry and Meghan Markle, wearing a white belted coat by Canadian brand Line The Label, attend a photocall in the Sunken Gardens at Kensington Palace following the announcement of their engagement on November 27, 2017 in London, England. (Photo by Anwar Hussein/Getty Images)

Pe 19 mai, toți ochii se vor îndrepta către fermecătorul burg regal Windsor atunci când 600 de invitați și întreaga lume vor privi cu atenție cuplul regal. Difuzat în premieră pe 27 mai, de la ora 20:00, documentarul OPERAȚIUNEA NUNTA REGALĂ dezvăluie ce presupune pregătirea celui mai mare eveniment al anului, punându-i în lumină pe numeroșii eroi anonimi care au grijă ca fiecare detaliu al nunții de poveste modernă să fie perfect. De la rafinatele vestimentații la misiunea extraordinară de a asigura că orașul Windsor este pus la punct pentru a găzdui evenimentul regal, tot acest impresionant spectacol nupțial nu ar fi posibil fără ansamblul de oameni care muncește neobosit în culisele aranjamentelor meticuloase ale marii ceremonii.

Organizarea unui eveniment de acest calibru implică participarea unei armate de oameni. OPERAȚIUNEA NUNTA REGALĂ dezvăluie numeroasele pregătiri necesare, având acces exclusiv, fără precedent, la unii dintre jucătorii cheie implicați în eveniment. Participarea la nunta regală, chiar și în culisele acesteia, este un secret bine păzit ce nu va fi dezvăluit decât în ziua cea mare; cu toate acestea, National Geographic poate dezvălui cine sunt o parte dintre acești organizatori.

Înaintea mult așteptatei nunți, National Geographic va transmite o altă premieră, POVESTEA PRINȚULUI HARRY: PATRU NUNȚI REGALE, ce examinează parcursul lui Harry de la copilăria marcată de durere, la serviciul activ ca soldat în Afganistan și activitatea caritabilă internațională și până la nunta cu fata visurilor sale, un parcurs analizat prin prisma principalelor momente de turnură din viața sa.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata