Breaking news

Nuntă dublă în ultimul episod din ”Aniela”

loading...

Primul serial românesc de epocă, “Aniela” ajunge la final. Joi, 22 aprilie, de la ora 20.30, ACASA, Aniela (Adela Popescu) și Radu (Mihai Petre), Niculina (Sabina Posea) și Stere (Bogdan Albulescu) își împlinesc dragostea printr-o căsătorie dublă.

IMG_9612_resizeCei patru protagoniști ai primului serial românesc de epocă au parte de un final fericit al poveștii lor de iubire, poveste care a învins orice prejudecăți ale vremii. În Casa Vulturesco, locul unde timp de 10 luni a fost reînviată atmosfera balurilor de la 1900, Adela Popescu (Aniela)  și Mihai Petre ( Radu) spun “Da!” în numele personajelor pe care le interpretează.  “Pentru mine secvențele de nunta au devenit deja o obișnuință, în Aniela a fost a cincea nuntă la care am îmbrăcat rochia de mireasă. A fost un final de proiect perfect cu lacrimi, confetti și multă bucurie”, spune Adela Popescu.

Pentru Radu (Mihai Petre) finalul a fost unul cu emoții mari: “Radu o tot așteapta pe Aniela, toată lumea e gata de nuntă și ea nu mai vine fapt ce-i cauzează mari emoții tânărului ofițer. Pentru câteva momente am avut impresia că am călătorit toți în timp și că suntem în salonul celei mai înstărite familii din București unde asistăm la evenimentul monden al anului”, spune Mihai Petre.

Pe parcursul filmărilor celor două nunți au existat și multe momente amuzante. Cele două protagoniste, Adela și Sabina, au repetat de atât de multe ori aruncarea buchetului către colegele lor Ioana Ginghină, Laura Cosoi și Adina Galupa încât atunci când regizorul a strigat “Acțiune!” buchetele de flori au trebuit refăcute spre disperarea celor responsabili cu recuzita și amuzamentul colegilor de platou. Imagini in exclusivitate de la filmările ultimului episod al serialului de epocă “Aniela” vor fi difuzate joi, 22 aprilie, de la ora 22.30, la “Povestiri de noapte”. În platoul Poveștirilor vor fi invitați cei care au dat, timp de 10 luni, viață unor personaje cu parfum de epocă. Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Sabina Posea, Mihai Petre și Ioan Isaiu vin să povestească amănunte picante din spatele camerelor de luat vederi de la filmările celui mai romantic proiect marca ACASA, serialul de epocă “Aniela”.

loading...
1 Comentariu
  1. sighet spune

    anunturi din sighet, stiri din sighetu marmatiei, http://www.sighet.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata