Breaking news

Nicole Cherry se transformă în Florin Ristei la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Nicole Cherry se transformă în Florin Ristei sâmbătă, 29 martie, de la ora 20.30, la „Te cunosc de undeva!”, și cântă piesa “Dana”, pe care acesta a lansat-o, acum 14 ani, alături de trupa de copii Amici.

nicole cherry - florin risteiDin dorința de a fi cât mai aproape de original, pe scena show-ului transformărilor, mezina echipei de artiști-concurenți de la “Te cunosc de undeva!” i-a cerut ajutorul colegului său, Florin. Numai că acesta nu-și mai amintește mare lucru din acea perioadă a vieții sale.

“Țin minte doar că aveam un tic: tot dădeam din cap într-o parte, pentru că-mi venea părul în ochi. Până în primul an de facultate, am avut părul mai lung. Și aveam ticul ăsta, de a-mi da părul din ochi, făcând mișcări bruște cu capul, tic pe care l-am păstrat ceva vreme și după ce m-am tuns”, spune Ristei.

Despre  acea perioadă, în schimb, își va aminti mai multe Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului, care a apărut în clipul “Dana”, în postura regizorului.

În rolul lui Florin Ristei, Nicole Cherry îi va avea alături pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe colegii săi din clipul “Memories”.

Ediția din 29 martie a show-ului “Te cunosc de undeva!” îl va avea ca invitat special la masa juriului pe Horia Brenciu. Și tot atunci, Delia își va lua rămas bun de la colegii de juriu Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits și de la concurenți. Ea îi va preda ștafeta jurizării lui Brenciu, într-un mod original: se transformă în Loredana și cântă, împreună cu Doru Todoruț, piesa “Lumea ta”.

Ce alte surprize v-a mai pregătit echipa de la “Te cunosc de undeva!”, vedeți sâmbătă, 29 martie, de la ora 20.30, numai la Antena 1!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata