Breaking news

Next Star ia o pauză…lungă. Antena 1 renunță la celebra emisiune

loading...

Antena 1 a luat o decizie foarte ciudată. A renunțat, cel puțin temporar, la celebra emisiune Next star care făcea recorduri de audiență.

next star - caravana - preselectiiNext Star, producția 100% românească ce a ajuns să fie dorită și de alte televiziuni internaționale, intră în ”vacanță” pe durată nedeterminată.

Antena 1 a decis să nu mai producă show-ul care a descoperit sute de copii talentați atât din România cât și din țări precum Ucraina, India, Franța sau Malta.

După ce Lora, jurat la Next Star a anunțat pe pagina ei de facebook că ”Next Star” nu se mai face, Antena 1 a emis un comunicat de presă care bagă și mai mult în ceață telespectatorii.

”După ce a adus în faţa telespectatorilor sute de copii talentaţi, “Next Star” va continua să pună în lumina reflectoarelor şi să deschidă drumul spre celebritate celor mai tinere talente din ţară şi nu numai. Formatul se va regăsi în continuare în grilele de programe ale Antenei 1, în aceeaşi formulă ca şi până acum. Juriul este pregătit să descopere şi să încurajeze noi generaţii de talente, gata oricând să devină staruri veritabile ale industriei de divertisment”, precizează Antena 1 în comunicatul remis exclusivNEWS.ro.

După care, Dana Mladin – producător general Next Star spune că: Am stabilit încă din timpul filmărilor pentru cel de-al 5-lea sezon faptul că “Next Star” urmează să ia o pauză. “Next Star” este un talent show având la bază un format original care, spre deosebire de celelalte talent show-uri cu format internaţional, a funcţionat continuu (au existat întotdeauna două sezoane pe an, atât în toamnă, cât şi în primăvară). Am mers fără oprire timp de 3 ani pentru că show-ul a fost o surpriză încă din primul sezon şi a crescut, a tot crescut, iar noi nu am vrut să oprim valurile de copii talentaţi care veneau lună de lună la castinguri. O pauză a unui proiect este întotdeauna necesară şi binevenită. În cazul nostru, aşteptăm noile generaţii de copii senzaţionali, pe care să îi aducem în faţa publicului în viitoarele sezoane Next Star. Până atunci, suntem alături unii de alţii – echipa şi protagoniştii – în noi proiecte la Antena 1.

Prima ediție Next Star a fost câștigată de Omar Arnaout, cea de-a doua de Vanessa Marzavan, sezonul cu numărul trei al concursului a fost câștigat de Rose Marie Lanciu.

Isabela Pamparău, în vârstă de 12 ani din Botoşani, a cucerit trofeul celui de-al patrulea sezon Next Star. Iar în acest an, trofeul a plecat în Ucraina la contorsionista Emily Moskalenko.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata