Breaking news

Suleyman Magnificul și Las Fierbinți au luat bătaie de la puștii Next Star

loading...

Serialele Suleyman Magnificul de la Kanal D și Las Fierbinți de la Pro TV, au fost bătute, joi seară, la audiență, de concursul de talente Next Star de la Antena 1.

next star - suleyman magnificulTurcii lui Suleyman, dar şi cele două producţii Pro Tv, Las Fierbinţi şi O săptămână nebună, n-au avut nicio şansă în faţa prichindeilor talentaţi de la Next Star, cel de-al patrulea episod al show-ului impunându-se ca lider detaşat de piaţă, atât la nivel urban, cât şi pe segmentul naţional.

Next Star a fost urmãrit asearã în medie de peste 1 012 000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 10% şi 18.6% cotã de piaţã la nivelul targetului urban, în vreme ce Pro Tv înregistra atunci doar 7.9% rating şi 14.6% cotã de piaţã, cu difuzarea serialelor de comedie „Las Fierbinţi” şi „O săptămână nebună”. Turcii lui Suleyman s-au clasat abia pe cea de-a treia poziţie, cu 7.8% rating şi 14.5% cotă de piaţă.

Ierarhia s-a pãstrat şi la nivel naţional, Next Star conducând detaşat clasamentul cu 9.3% rating şi 17.% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 20:51, înregistrat aseară pe momentul micuţei Alexandra, cãruia Dan Negru i-a fãcut o surprizã extraordinarã aducându-i-l pe scenă pe tatăl său, pe care nu îl mai văzuse de multă vreme, Next Star a adus în faţa micilor ecrane peste  2 410 000 de telespectatori la nivel naţional.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata