Breaking news

Next Star, audiențe duble față de X Factor

loading...

Peste 2,3 milioane de telespectatori au urmărit joi seară la Antena 1, finala de popularitate a emisiunii Next Star, câștigată de Elena Hasna. Show-ul având audiență dublă față de X Factor.

next star si x factorConcursul de talente rezervat copiilor, Next Star se dovedește a vi mai de succes decât mega producția X Factor România 2013. Antena 1 reușește să facă audiențe duble la Next Star, față de cele înregistrate la X Factor.

Talentul fantastic al copiilor, grafica, modalitatea de prezentare și carisma juraților, par să fie ingredientele de bază ale rețetei de succes Next Star România.

Finala de popularitate difuzată joi seară, s-a impus ca lider de audienţă în rândul telespectatorilor din mediul urban.

Astfel, emisiunea prezentată de Dan Negru a fost urmãrită asearã în medie de peste 1 011 000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 9.6% şi 19.1% cotã de piaţã la nivelul targetului all  urban, în vreme ce Pro Tv înregistra atunci doar 8.8% rating şi 17.5% cotã de piaţã.

În minutul de aur, 21:25, înregistrat pe momentul micuţei Bianca, Next Star a adus în faţa micilor ecrane peste 2.305.000 de telespectatori la nivel naţional.

În timp ce X Factor cu greu trece de un milion de telespectatori pe ediție. Dacă Next Star bate la audiență X Factor, acesta din urmă conduce doar la capitolul costuri de producție și stângăcii ale producătorilor, juraților și concurenților.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata