Breaking news

Neînțelegeri între jurații emisiunii România Dansează

loading...

Zeci de stiluri de dans şi sute de concurenţi talentaţi s-au prezentat la preselecţiile România Dansează, super-show difuzat în fiecare duminică, de la 20:30, la Antena 1.

jurati romania danseazaCum aspiranţii la marele premiu sunt mult mai pregătiţi decât anul trecut, vor promova în etapa ulterioară doar cei care întrunesc aprecierea unanimă a juriului, exprimată prin trei steluţe aurii.

Caractere puternice şi profesionişti desăvârşiţi, cu ştate vechi în lumea dansului, cei trei membri ai juriului nu sunt mereu de acord cu deciziile luate de colegii lor, astfel că din când în când apar şi neînţelegeri între aceştia.

S-a întâmplat chiar în episodul difuzat duminica aceasta, când în faţa juriului s-a prezentat Andra, iubita unuia dintre dansatorii lui Connect-R. Instructor de dans la şcoala băieţilor de la 1st Class, Andra a creat aşteptare cu momentul ei, iar Connect-R a ţinut imediat să precizeze “O să fiu foarte drastic cu tine, tocmai pentru că te cunosc!”.

Dacă pe Monica, Andra a făcut-o să exclame: “În sfârşit văd şi eu o dansatoare de street atât de senzuală!”, pe CRBL pur şi simplu l-a scos din minţi: “Iartă-mă, nu pot, mă dor ochii!”. Vizibil deranjat de atitudinea lui CRBL, Connect-R i-a spus: “Trebuie să recunoşti că fata asta are atitudine. E dreptul tău, decizia ta…”.

Ce s-a întâmplat cu momentul Andrei ş ice verdict a primit aceasta, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, în cel mai nou episod “România Dansează”, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata