Breaking news

Negru, tras pe sfoară, la propriu, de către juraţii Next Star

loading...

Dan Negru a fost tras pe sfoară, în cadrul show-ului Next Star de la Antena 1, la propriu, de către cei cinci jurați.

dan negru - tras pe sfoaraCampionul divertismentului, Dan Negru, este deopotrivă una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, dar şi una dintre cele mai „comentate”.

O spun cu tărie cei care i-au căzut de atâtea ori în plasă, pe vremea când acesta prezenta emisiunea de farse la Antena 1.

Juraţii Next Star, îndrăgitul show cu prichindei, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, nu au scăpat nici ei de capcanele întinse cu dibăcie de Negru, astfel că atunci când au ocazia să se răzbune, o fac fără să clipească.

Momentul nu s-a lăsat mult aşteptat, iar bucuria a fost cu atât mai tare, cu cât Negru a căzut în   propria capcană. Îşi propusese să facă un concurs de urcat pe frânghie, alături de Pepe, Connect-R şi Vasile Muraru, însă aranjase ca frânghia lui să fie ridicată de echipa de producţie. Juraţii însă au aflat şi i-au pregătit un moment de senzaţie.

Despre ce este vorba, telespectatorii vor putea afla în această seară, în cadrul celui mai nou episod Next Star, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata