Breaking news

Nea Mărin pregătește la Antena 1 emisiunea “Poftiți pe la noi: Poftiţi de vă iubiți”

loading...
0 26

După ce a pus pe roate mai multe pensiuni din tară şi a adus o sumedenie de vedete să muncească în scopuri caritabile pentru a ajuta oameni cu niște povești extraordinare, Nea Marin are din această toamnă un nou mesaj: Poftiţi de vă iubiți!

nea marinMunca depusă de starurile din show-biz sub atenta lui supraveghere va avea un scop cât se poate de romantic: cupluri care trăiesc o iubire ca-n filme dar nu au avut niciodată posibilitatea să se căsătorească, au acum șansa de a-și vedea visul cu ochii.

Complice cu unul dintre parteneri sau cu prietenii acestora, Nea Marin alături de vedete vor pune la cale nunta perfectă. Alegerea locației, invitaţii, naşii, domnişoarele de onoare sau domnii, ţinutele, meniul, decorul, florile, cadourile, muzica sau alte performance-uri, toate vor intra în grija organizatorilor, adică a vedetelor și a lui Nea Marin.

Am spus asta în repetate rânduri: pentru mine familia e sfântă. Mi-am cunoscut soția încă din copilărie și de atunci suntem împreună. Avem două fete minunate și doi nepoței extraordinari. La fel de bine știți deja că sunt un păstrător al tradițiilor și aş vrea ca tinerii din ziua de azi să ducă mai departe moștenirea strămoșilor noștri. Familie, dragoste, tradiţii, toate acestea sunt parte din noul sezon “Poftiți pe la noi: Poftiţi de vă iubiți”. Voi face tot posibilul ca alături de vedetele invitate să îndeplinim visul unor oameni speciali și vom povesti despre tradițiile de nuntă din diverse zone ale ţării. În această toamnă, vă lansez o nouă invitație: Poftiţi de vă iubiți!”, a declarat Nea Marin.

Toate sarcinile pe care Nea Marin le va da vor fi îndeplinite contra cronometru, astfel încât într-o săptămână nunta să aibă loc. Nici un meniu nu va semăna cu altul, nici un tort, nici o rochie de mireasă. Fiecare nuntă va avea ingredientele la care mirii au visat întreaga lor relație, dar care, până la acel moment, păreau imposibil de îndeplinit.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata