Breaking news

Ne vedem la TVR…sâmbătă, cu Ilie Năstase

loading...

Pe 30 martie, de la ora 16.00, Marina Almăşan ne propune să Ne vedem la TVR… cu Ilie Năstase. Telespectatorii TVR 1 vor avea ocazia să revadă un om care, indiferent de contextul în care este pus, face spectacol, fie că e vorba de tenis, dans sau… amor.

ilie nastase la tvrCei care vor avea televizorul deschis pe TVR 1 sâmbătă după-amiază vor asista la o primă lecţie de tenis, pe care Ilie Năstase o acordă, în direct, unei „începatoare” sexy. Lecţia durează, însă, foarte puţin, întrucât se desfăşoară sub privirile pătrunzatoare ale posesivei Brigitte, partrenera de viaţă a marelui tenismen. Prezenţa ei nu-l împiedică, însă, pe Ilie Năstase să vorbească deschis despre iubirile sale şi despre succesul său la femei.

Tot în această ediţie a emisiunii găzduite de Marina Almăşan, invitatul rememorează perioada în care se pregătea să candideze pentru Primăria Capitalei (acum 17 ani). Echipa Ne vedem la TVR profită de ocazie şi îl surprinde pe îndrăgitul tenismen cu un salut venit din partea primarului general Sorin Oprescu.

Dar atmosfera din emisiunea de la TVR nu este întotdeauna atât de… confortabilă pentru invitatul Marinei: Leonard Doroftei, Elisabetă Lipa şi Cristian Ţopescu îi adresează campionului întrebări încuietoare. Majoritatea, cu tentă erotică! Ce răspunsuri le dă Ilie Năstase vom afla urmărind, sâmbătă, Ne vedem la TVR. Şi tot atunci îl vom vedea pe simpaticul fost sportiv dansând. Cântecul lui Toto Cutugno, interpetat de Daniel Iordăchioaie îi oferă lui Ilie Năstase prilejul să-şi invite iubita la dans.

Deşi o personalitate deschisă şi volubilă, Ilie Năstase mai are încă multe poveşti nespuse! Cele mai spectaculoase dezvăluiri despre celebrul tenismen sunt făcute la Ne vedem la TVR de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci, prietenii de-o viaţă ai invitatului, care, de altfel, promit să vină şi ei, în calitate de „special guest-star”, în ediţiile viitoare ale emisiunii.

Alături de Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, la emisiunea de sâmbătă de la TVR 1 vin numeroşi prieteni ai tenismenului: Alexandru Arşinel, Mircea Geoană cu fiica sa – fina lui Ilie Năstase, Irina Sârbu, Daniel Iordăchioaie, Cristian Gaţu, David Bryan şi Marilena Chelaru. Mariana Cojocaru aduce, ca de obicei, previziunile astrologice ale săptămânii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata