Breaking news

Național TV și-a pus românii în cap din cauza serialului Conspirația iataganelor

loading...

Național TV a dat lovitura în România, cu serialul turcesc ”Conspirația iataganelor”. Numai că finalul brusc și neașteptat al serialului i-a enervat la culme pe telespectatori.

conspiratia iataganelorConspirația iataganelor a creat isterie națională în România. Serialul a prins foarte tare la public.

Numai că Național TV și-a pus o țară în cap pentru că nu dă detalii despre serialul ”Conspirația iataganelor”, scos brusc din grila de programe fără nicio notificare prealabilă.

Timp de două luni și jumătate, în fiecare joi și vineri de la ora 21.15, Național TV a difuzat serialul turcesc ”Conspirația iataganelor”, care a prins foarte tare la publicul românesc, fiind o adevărată concurență pentru Suleyman Magnificul difuzat de Kanal D.

Românii au fost cuceriți de acțiunea serialului, cât și de actori, urmărindu-l în număr foarte mare. Mulți români considerând serialul Conspirația iataganelor, mai bun decât celebrul Suleyman Magnificul.

Numai că serialul s-a terminat busc, în coadă de pește, iar Național TV nu a spus absolut nimic despre serială. Astfel că telespectatorii au fost scoși din sărite de postul fraților Micula.

Pentru că răbdarea le-a fost pusă la încercare, telespectatorii au dat buzna pe site-ul Național TV unde au început să scrie mesaje dure la adresa postului tv, dezamăgiți că nu le dă informații despre serial.

Așteptăm serialul … Nici un anunț, ne lăsați ca pe proști… De fapt, ar trebui să fim obișnuiți… Păcat, l-am urmărit în fiecare joi și vineri. Ăsta nu poate fi finalul…și nimeni nu crede asta. Alta trebuie să fie explicația. O așteptăm sau ne luăm gândul…„ spune Olimpia.

La fel de vehement este și Aurel Popescu care spune în mesajul postat pe site-ul televiziunii: Serial foarte bun, poate mai bun ca Suleyman Magnificul…DAR? DE CE NU ANUNTAȚI? M-am săturat de porcăria aia de reclamă cu brazii de-mi vine să arunc tv pe geam. Dați domnule SERIALUL nu chimicale!!! Ai uitat să stingi lumina???

Serialul l-am urmărit cu foarte mult interes. Sunt foarte dezamăgită pentru că nu s-a anunțat nimic de programul serialului: s-a terminat sezonul 1, se reia, când? Vă rog să ne respectați și să ne înțelegeți că așteptăm răspuns la aceste întrebări” a scris Petronela pe site-ul Național TV.

Dinu a criticat și el postul Național TV pentru că nu a comunicat nicio informație despre soarta serialului: Este un film cu adevărat MARE…De ce însă postul Național TV nu se ridică însă la nivelul filmului. Acest post dovedește o totală lipsă de considerație față de public. Să spună măcar care este programul acestui serial dar să-l și respecte.

După valul de mesaje postate pe site, Național TV a răspuns printr-un comentariu, în care spune sec, faptul că serialul a avut doar 20 de episoade: Ne pare rău, dar acestea au fost toate episoadele serialului (20 la număr). Producătorul turc nu a spus că se încheie cum s-a încheiat, iar noi nu am putut urmări în avans tot serialul, pentru a ști acest lucru. Și pe internet este scris că serialul are doar 20 de episoade. Ne cerem scuze, dar nu este vina noastră că doar atâtea episoade au fost produse. Probabil ar fi fost mai bine să nu achiziționăm acest serial, iar dacă faptul că serialul se termină în coadă de pește nu ne era ascuns de către distribuitor, nu l-am fi achiziționat.

Acest răspuns, a enervat-o foarte tare pe Gabriela care a postat un mesaj dur pe site-ul televiziunii: nu este adevărat, cum puteți să dați un comunicat în care spuneți că nu ați știut că se termină în coadă de pește. Nu ați plătit pentru acest film? Pentru această greșeală cred că este de datoria postului tv să i-a legătura cu cei din Turcia și să binevoiască să nu ne mai jignească cu astfel de finaluri. Cred că o să aveți maturitatea de a servi cu mult respect telespectatorii fideli ai postului. 

Serialul Conspirația iataganelor este regizat de Altan Donmez și îi are în distribuție pe actorii:  Turkan Soray, Asli Tangodan, Oyku Celik, Cemal Hunal, Firat Tanis.

Conspirația iataganelor este un serial istoric a cărei acțiune se desfășoară în secolul al XVIII-lea. Serialul urmărește ultimii ani de domnie ai lui Ahmet al III-lea, cunoscut drept sultanul “Perioadei Lalelelor”, perioada încheiată de uneltirile șahului Persiei și de rebeliunea inițiată de către Patrona Halil, un fost ienicer, rebeliune care va duce la detronarea sultanului Ahmet.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata