Breaking news

N-a cântat de 8 luni, dar a avut curajul sã vinã la X Factor

loading...

Diversitatea a fost ingredientul cheie al audiţiilor pentru cel mai nou sezon X Factor, super show difuzat în fiecare duminicã, de la 20:30, la Antena 1.

dragos georgescuDe la copii de doar 14 ani şi pânã la oameni veniţi de la mii şi mii de km, cu toţii au vrut sã pãşeascã pe scena X Factor, chiar şi pentru câteva clipe, convinşi cã au ceva de spus în muzicã.

Printre ei şi un tânãr care nu a mai cântat de 8 luni de zile. Aşa şi-a şi început discursul Dragoş Georgescu, atunci când s-a prezentat în faţa juriului: Am emoţii pentru cã nu am mai cântat de 8 luni de zile. Nici mãcar o notã! Nu ştiu ce a fost în capul meu, ştiam cã trebuie sã mã pregãtesc!

Juraţilor pur şi simplu nu le-a venit sã creadã: „Sunt chiar curioasã cum ai putea sã cânţi!”,  i-a spus Delia, iar Cheloo a continuat: Te cam mãnâncã pielea! 

Dragoş însã nu s-a lãsat, spunându-le cã are peste 200 de piese compuse de el, în limba englezã. „Ce coincidenţã, eu am peste 200 de piese în limba românã!” a completat Cheloo, spre disperarea lui Dan Bittman: „200? N-am fãcut atâtea în viaţa vieţilor mele. Cum e sã ai atâtea piese?”.

Abia atunci tânãrul a putut sã îşi exprime regretul: Dar cum e sã le ai şi sã nu asculte nimeni? Nu le-am cântat niciodatã, doar le-am compus şi atât!, a fost discursul care l-a convins pe Cheloo cã ei chiar au ceva în comun: Noi doi chiar semãnãm!

Cu toate acestea, juratul X Factor a simţit nevoia sã îi facã şi un „compliment”:  Cu faţa asta de caniş intergalactic… te-a obligat cineva sã vi aici? Asta transmiţi!

Dacã va reuşi totuşi Dragoş sã îi impresioneze pe cei trei juraţi pentru a trece în urmãtoarea etapã a competiţiei, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, în cel mai nou episod al super show-ului X Factor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata