Breaking news

Muneer și Stella, în sferturi la Vocea României. Vezi lista completă

loading...

Muneer, Stella, Georgia Dascălu, Mihai Chiţu, Adrian Nour, Sânziana Norina Niculae, Felix Burduşa și Marius Marin, s-au calificat sâmbătă seară în sferturile de finală ale concursului Vocea României 2013.

concurenti vocea romanieiSâmbătă seară, în direct la Pro TV, s-au ales ultimii opt sfert finaliști la Vocea României. Fiecare dintre cei patru jurați și-au trimis în scenă, ultimii patru concurenți din echipă. Unul dintre ei a fost salvat de public, altul de jurat iar doi au plecat acasă.

Mihai Chiţu, Florin Ilinca, Arpi Torok și Georgia Dascălu au fost cei patru concurenți din echipa Brenciu. Mihai Chițu a fost primul în preferințele publicului. Horia i-a trimis acasă pe Florin Ilinca și pe Arpi Torok. În timp ce Georgia Dascălu a fost salvată de jurat și merge în sferturi.

Loredana a trimis în scenă pe: Muneer Al Obeidli, Andrei Chermeleu, Kinga Farcaş, şi Marius Marin.

Spre surpriza tuturor, Marius Marin a fost salvat de public. Și cum era de așteptat, Loredana l-a salvat pe Munneer și i-a trimis acasă pe Kinga Farcaş și Andrei Chermeleu.

Adrian Nour din echipa lui Smiley i-a cucerit pe telespectatori, care l-au trimis direct în sferturile de finală. Smiley l-a dat afară pe George Cristian Secioreanu și pe Nicoleta Ţicală, alegând să meargă mai departe cu Alexandra Stela Anita.

Ultima echipă care și-a aflat rezultatele a fost cea a lui Moga: Simonică Ştefan Angelo, Sânziana Norina Niculae, Elena Șalaru, Felix Burduşa.  Sânziana Norina Niculae a fost salvată de public. Elena Șalaru și Simonică Ştefan Angelo au fost eliminați de Moga, iar Felix Burdușa, salvat.

În ediția de sâmbăta viitoare, fiecare jurat participă cu toți cei patru concurenți aflați în echipă, și doar doi vor merge în semifinale. Unul ales de public iar altul de jurat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata