Breaking news

Moto Magia reporneşte motoarele vineri, 15 martie la TVR 2

loading...

Prima şi singura emisiune moto românească revine la TVR 2 vineri, 15 martie, de la ora 23.30 cu un nou sezon.

motomaniaAşa cum şi-au obişnuit fanii în cei şapte ani de Moto Magia, gazdele Cristina Şoloc şi Cătălin Heson vor continua să ofere comunităţii moto autohtone cele mai noi şi avizate informaţii din domeniu.

Ei au in plan pentru noul sezon să prezinte teste cu toate modelele celor mai importanţi producători moto prezenţi pe piaţa noastră şi să ofere cronici complete de la toate evenimentele moto importante precum: festivaluri, saloane sau competiţii naţionale şi, de ce nu, internaţionale.

Ediţia din 15 martie va debuta în forţă cu o relatare în exclusivitate de la întrunirea internaţională moto din Germania “BMW Motorrad Days 2012” la care zeci de mii de motociclişti – posesori de BMW s-au adunat pentru un festival organizat de constructorul german. Echipa Moto Magia fost singura reprezentantă a unei televiziuni din România.

Prima ediţie va mai delecta telespectatorii TVR 2 cu o adevărată bijuterie pe două roţi: Ducati Multistrada, motocicleta cu triplă personalitate, care îşi poartă pilotul oriunde în lume, de la circuitul de viteză, la traficul urban, până la un traseu soft-enduro.

Sumarul primei ediţii va fi completat cu o cronică a etapei a 3-a (din 2012) a celei mai spectaculoase competiţii autohtone de viteză: Romanian Superbike.

Ediţiile de vineri vor fi transmise în reluare duminica, de la 13.30, la TVR 2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata