Breaking news

Monica Anghel a șters pe jos cu concurenții de la Vocea României

loading...

Monica Anghel a fost invitată și în acest an de Horia Brenciu, să-i dea o mână de ajutor la Vocea României, în faza duelurilor muzicale. Artista a fost însă nemulțumită de prestația concurenților și a șters pe jos cu aceștia.

monica anghel - vocea romanieiMonica Anghel a tunat și a fulgerat, sâmbătă seară, la prima ediție a duelurilor muzicale de la Vocea României 2013. Venită să-l ajute pe Horia Brenciu în pregătirea concurenților din echipa lui, dar și să-l sfătuiască pe cine să aleagă, Monica a fost extrem de dură cu toți concurenții.

Monica Angel i-a desființat atât pe concurenții din echipa lui Brenciu, cât și pe cei din echipele lui Moga, Smiley și Loredana. Artista i-a taxat dur pe concurenți.

Toată piesa ați țipat. Ați țipat la noi, nu ați cântat”, a spus Monica despre prestația lui Elis Opriș și Angelo Simonică din echipa lui Moga.

Nu mi-ați transmis nimic. Gabriel ai cântat foarte prost”, a fost altă replică dură a Monicăi de astă dată la adresa lui Gabriel Onilă și a lui Iolanda Moldoveanu, din echipa lui Smiley.

”Ai cântat fals încăd e la început și ți-a dat ochii pe spate când ai văzut că ai greșit”, i-a spus Monica, lui Diana Arvinte la duelul cu Gabriel Kisczuk, ambii din echipa lui Brenciu.

Chiar și Smiley a fost surprins de duritatea aprecierilor Monicăi, la adresa concurenților. Monica și-a motivat aprecierile dure prin faptul că la emisiune se mai uită și cei care știu cu ce se mănâncă muzica și este absurd ca ei să se facă că nu văd și că nu aud cum cântă concurenții.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata